Παπαγάλος χάθηκε για 4 χρόνια και επέστρεψε μιλώντας ισπανικά!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 21:06

Παπαγάλος χάθηκε για 4 χρόνια και επέστρεψε μιλώντας ισπανικά!

Είχε χάσει τον παπαγάλο του και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε! Το εντυπωσιακό δεν είναι όμως ότι επέστρεψε, αλλά πως αντί για αγγλικά που μιλούσε τώρα μιλάει ισπανικά!

Σύμφωνα με την Daily Breeze, ο αγγλόφωνος ιδιοκτήτης του αναφέρει ότι δεν ξέρει που βρισκόταν ο παπαγάλος, ονόματι Νιγκέλ όλα αυτά τα 4 χρόνια και πως έμαθε ισπανικά. Μάλιστα, όπως είπε ο παπαγάλος ζητούσε κάποιον Λάρι, ενώ λέει συνέχεια '¿Que pasa?'.

Ο παπαγάλος βρέθηκε στην πίσω αυλή ενός ζευγαριού στη Καλιφόρνια, οι οποίοι είχαν κουρείο σκύλων. Αρχικά ο παπαγάλος θεωρείτο πως ήταν μιας κοπέλας που είχε βάλει αγγελία ψάχνοντας έναν παρόμοιο παπαγάλο αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αυτός.

Ο Νιγκέλ μάλλον ζούσε αρχικά κάπου στη φύση κοντά στη Καλιφόρνια μέχρι που βρέθηκε στο μαγαζί του ζευγαριού. Είναι πιθανό να έμαθε ισπανικά ακούγοντας κάποιον πελάτη του καταστήματος.

Από το μικροτσιπ που είχε εν τέλει κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον παπαγάλο ο οποίος με το που τον είδε τον... δάγκωσε!

πηγή: dailymail.co.uk - news247.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250