Οι «Μissing Pulse» ζητούν τη στήριξή σας για το δισκογραφικό τους ντεμπούτο!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 20:22

Οι «Μissing Pulse» ζητούν τη στήριξή σας για το δισκογραφικό τους ντεμπούτο!

Έχοντας βρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ύφος και τον ήχο των τραγουδιών που γράφουν ως μπάντα, οι Missing Pulse αποφάσισαν να προχωρήσουν στην δημιουργία του πρώτου τους άλμπουμ.

Δύο Λόγια Για Το Άλμπουμ Αυτό: Ο δίσκος αυτός θα περιέχει 11 τραγούδια των Missing Pulse και θα συνοδεύεται από ένα οκτασέλιδο έντυπο. Τα 11 αυτά κομμάτια θα είναι μία επιλογή από τα 7 τραγούδια που μπορεί κανείς να ακούσει (σε μορφή demo) στο κανάλι τους στο YouTube (www.youtube.com/user/TheMissingPulse), καθώς και από 9 εντελώς καινούργια τους. Με μουσική που ακολουθεί το alternative rock ύφος και με αγγλικό στίχο αυτό το άλμπουμ προβλέπεται να είναι έτοιμο τον Νοέμβριο του χρόνου αυτού (2014).

Ο Λόγος Της Καμπάνιας Αυτής: Αν και υπήρξαν προτάσεις από ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες στα χέρια τους, οι Missing Pulse αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους στην ολοκλήρωση του πρώτου τους δίσκου, χωρίς κάποιον «ενδιάμεσο». Κυρίως γιατί οι προτάσεις αυτές απέβλεπαν πιο πολύ στην κερδοσκοπία των εταιριών αυτών χωρίς παράλληλα να υπάρχει κάποιο δείγμα εμπιστοσύνης και πίστης ως προς την μουσική δουλειά που προσφέρουν και γράφουν. Υπάρχουν ήδη άτομα που με τον τρόπο τους συνεισφέρουν και βοηθάνε στο εγχείρημα τους αυτό για τον πρώτο τους άλμπουμ. Όπως ο Srdjan Milosavljevic, με την αφιλοκερδή του δουλειά στα video clip και γενικότερα στα βίντεο του συγκροτήματος. Το Keri Rock Bar (Κατερίνη), Stones rock Bar (Θεσσαλονίκη & Σκύδρα) και το Rockομελάδικο (Κεφαλλονιά) με την χορηγία τους για τα μπλουζάκια, καθώς επίσης και το MassRoom Studio (Θεσσαλονίκη) του Ανδρέα Ασημακόπουλου με την βοήθειά του σε μέρος των ηχογραφήσεων του δίσκου.

Με το ποσό αυτό που θα μαζευτεί από την καμπάνια αυτή, oi Missing Pulse θα μπορέσουν να καλύψουν ένα μικρό μέρος των δαπανών τους για της δραστηριότητες όπως:

ηχογράφηση, mixing, mastering, design (εξωφύλλου και ένθετου εντύπου), δημιουργία της μήτρας του άλμπουμ, παραγωγή , promotion, αποστολή αντιτύπων σε ενδιαφερόμενους κτλ.

http://www.groopio.com/el/projects/display/559/missing-pulse-our-first-album-coming-up

groopio.com

https://www.youtube.com/watch?v=MiC3XqndlgI




00 inkefalonia general ad 300X250