Παγκόσμιος... ποζεράς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 21:53

Παγκόσμιος... ποζεράς

Πολλά είναι τα highlights που έχει προσφέρει μέχρι στιγμής το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 13 Ιουνίου στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εντυπωσιακές εμπνεύσεις, καταπληκτικά γκολ, ακροβατικές επεμβάσεις από τους τερματοφύλακες, διαιτητικά εγκλήματα, ονειρικές γυναικείες παρουσίες στις εξέδρες. Απ' όλα έχει ο μπαξές.

Όπως και την ιδιαίτερη παρουσίαση των ομάδων πριν την έναρξη των αγώνων, όπου οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να πάρουν την κατάλληλη πόζα και να σταυρώσουν τα χέρια τους στο video την στιγμή που η μπάρα φτάνει στο όνομα τους.

Εκεί έρχονται τα δύσκολα. Ίσως όχι για τον Ουτσίντα, που καταφέρνει να δείχνει άνετος, αλλά σίγουρα για τον Μπέκερμαν που γυρνάει... τσαμπουκαλεμένος στην κάμερα και μοιάζει έτοιμος για μάχη.

 

 

Ο Γιάνμαατ πάλι πιάνει τους δικέφαλους του λες και πρόκειται να φύγουνε, ενώ ο Οτσόα τοποθετεί τα χέρια του κάτω από τους δικέφαλους σαν να βγήκε μόλις από την θάλασσα και κρυώνει.

 

 

Ο Μανιάτης παίρνει στάση hip-hop τραγουδιστή και ο Καλού είναι έτοιμος να χορέψει σαν Κοζάκος.

 

 

Ο Ντουάρτε μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αναποφάσιστος για το πως θα τοποθετήσει τα χέρια του.

 

 

Αντίθετα ο Μπεχράμι ξέρει ακριβώς τι θα κάνει: βάζει τα χέρια του με τέτοιο τρόπο κάτω από τους δικέφαλους ώστε να κάνει τους μύες του να φαίνονται πιο πρησμένοι.

 

 

Σάντσες, Αγκιλάρ και Κουαδράδο τοποθετούν τα χέρια τους με τέτοιο τρόπο λες και είναι μοντέλα που κάνουν τόπλες φωτογράφηση και θέλουν να κρύψουν επίμαχα σημεία...

 

 

Ο Νεκουνάμ ποζάρει λες και η κόρη του μόλις του έχει ανακοινώσει πως θα βγει το πρώτο της ραντεβού, με τον Μόντριτς να γυρίζει στην κάμερα σαν να έχει δει φάντασμα. Ο Μοντέρο πάλι γυρίζει σαν ρομπότ και ο Ασαμόα αγκαλιάζει στοργικά τον εαυτό του.

 

 

Ο Χαρτ παίρνει στάση σαν μέλος νεανικής pop μπάντας, ενώ ο Μετζανί υψώνει τσαχπίνικα το αριστερό του φρύδι.

 

 

Ο Ρόμπεν σταυρώνει τα χέρια και παίρνει ύφος "ετοιμαστείτε, έρχομαι".

 

 

Το βραβείο μάλλον πάει στον Ασού Εκοτό. Παιδί χαρά γεμάτο ο Καμερουνέζος, χαλαρός, άνετος με την κάμερα, ο τύπος που θα καλούσες σπίτι σου να δείτε το "κλουβί με τις τρελές"...

 

 

Πηγή: sport24.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ