Ο τρελός πανηγυρισμός μπάρμαν στο γκολ του Παπασταθόπουλου (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 01:21

Ο τρελός πανηγυρισμός μπάρμαν στο γκολ του Παπασταθόπουλου (video)

Η Ελλάδα μπορεί να αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα στους 16 του Μουντιάλ για ένα χαμένο πέναλτι, όμως η παρουσία της στη διοργάνωση μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Την απογοήτευση των Ελλήνων φιλάθλων για την αποτυχημένη πρεμιέρα της και την ήττα της από τη Κολομβία η οποία παρεμπιπτόντως βρίσκεται ήδη στους 8, διαδέχθηκε η αισιοδοξία και η πίστη πως αυτή η Εθνική μπορούσε να πάει ακόμα πιο ψηλά. action24.gr https://www.youtube.com/watch?v=KK4Mb5jZFro

Ο αντίπαλος Κόστα Ρίκα στους 16 δεν φάνταζε ικανός να ανακόψει την πορεία της, όχι τόσο για τα όσο είχε δείξει στον όμιλο της όπου είχε αποκλείσει Ιταλία και Αγγλία, αλλά γιατί η Ελλάδα τα έχει βάλει με μεγαλύτερα ονόματα και τα έχει καταφέρει.

Οι Έλληνες είχαν ήδη βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους 16 και περίμεναν να κάνουν το ίδιο και την Κυριακή, όμως ο Νάβας μας χάλασε την γιορτή αποκρούοντας το πέναλτι του Γκέκα.

Ωστόσο στην ισοφάριση της Εθνικής με το γκολ του Παπασταθόπουλου λίγο πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών έγινε ένας μικρός χαμός. Τι και αν η ώρα ήταν περασμένες 12. Το γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ακούστηκε σε όλη τη χώρα, ενώ και ο τρόπος που πανηγυρίστηκε από πολλούς (είμαστε εκδηλωτικοί σαν λαός πώς να το κάνουμε) αν είχε καταγραφεί από βίντεο θα είχε κερδίσει πολλά χτυπήματα στο youtube.

Το ίδιο συμβαίνει και στο βίντεο που ακολουθεί, όπου ένας φίλος της Εθνικής που βρίσκεται πίσω από τη μπάρα ενός μαγαζιού (αγνοώντας πως υπάρχει κάμερα ασφαλείας) παρακολουθεί μαζί με τους θαμώνες τον αγώνα και με το που ισοφαρίζει ο Παπασταθόπουλος τρελαίνεται, ανεβαίνει στα μπάρα, πηδάει πάνω από ένα θαμώνα και καταλήγει στο κενό. Όμως η τούμπα που τρώει δεν είναι τίποτα μπροστά στη χαρά που νιώθει και αμέσως σηκώνεται και συνεχίζει να πανηγυρίζει σαν τρελός.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250