Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 19:16

Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη!

Το Blue Marlin είναι ένα εντυπωσιακό πλοίο που, παραδόξως, πλέει ημιβυθισμένο και χρησιμοποιείται για τη μεταφορά φορτίων που άλλα πλοία είναι αδύνατο να μεταφέρουν.

Το σχήμα του και ο τρόπος πλεύσης το καθιστούν ένα από τα πιο περίεργα πλεούμενα ενώ τα γιγαντιαίων διαστάσεων φορτία που μεταφέρει το κάνουν ένα από τα πιο «δυνατά».

Ποια είναι όμως αυτά τα φορτία που δεν μπορούν να μετακινηθούν με άλλο τρόπο; Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:

diaforetiko.gr : blue marlin 1 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

Ένα πολεμικό πλοίο…

diaforetiko.gr : blue marlin 2 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

ή μια ντουζίνα μεταφορικά…

diaforetiko.gr : blue marlin 3 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

ή μια πλατφόρμα άνλησης πετρελαίου…

diaforetiko.gr : blue marlin 4 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

diaforetiko.gr : blue marlin 5 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

ένα γιγάντιο ραντάρ

diaforetiko.gr : blue marlin 6 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!

ή μερικά γεωτρύπανα…

diaforetiko.gr : blue marlin 7 Το πιο παράξενο και δυνατό πλοίο στον πλανήτη! Αν δείτε τι μπορεί να μεταφέρει, θα συμφωνήσετε!




00 inkefalonia general ad 300X250