Δείτε το top 5 με τις πιο όμορφες σχολιάστριες του Μουντιάλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 08:08

Δείτε το top 5 με τις πιο όμορφες σχολιάστριες του Μουντιάλ

  Ποιος είπε ότι στο Μουντιάλ πρωταγωνιστές είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές;    Εκτός από την «στρογγυλή θεά», το ανδρικό ενδιαφέρον κλέβουν οι… θεές του μικροφώνου.


Δείτε το ΤΟΠ 5:
Στα βήματα της Σάρα Καρμπονέρο -της αγαπημένης του Iσπανού τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας, που πρόσφατα έγινε μανούλα και έχει τρελάνει κόσμο και κοσμάκη- βαδίζει η Βανέσα Χούπενκοθεν, του καναλιού «Televisa» από το Μεξικό, που θεωρείται από τους περισσότερους ως πιο hot δημοσιογράφος του Μουντιάλ.
Huppenkothen.jpg
Οι Μεξικάνοι τηλεθεατές, πάντως, έχουν και… εναλλακτική στον «πιπεράτο» σχολιασμό, αφού στα γήπεδα της Βραζιλίας εργάζεται και έτερε σέξι ρεπόρτερ, η Ινές Σάινθ!
Ines Sainz.jpg
Στο όνομα Κέι Μάρεϊ ακούει η ρεπόρτερ που ξετρελαίνει τους φιλάθλους των ΗΠΑ, η οποία στο παρελθόν έκανε το «περασματάκι» της από το κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης (μα, αφήνουν τέτοιο κορίτσι να φύγει;).
Kay Murray bein sport presenter.jpg
Στο μεταξύ, οι Βραζιλιάνοι (από)συντονίζονται με την Ρομπέρτα Σετίμι, την οποία λατρεύουν ουκ ολίγοι ποδοσφαιρόφιλοι διεθνώς.
Roberta-Setimi_Red_Devils.jpg
Από το top5 δεν θα μπορούσε να λείπει η Κολομβιανή Αλεχάνδρα Μπουιτράγκο, η οποία, εκτός από τους συμπατριώτες της, αναστατώνει
 
τους απανταχού άνδρες με τις selfie της στα social media!
387171_5da387054115a2d3c60267799493485c-692x360.jpg
 
 gr.celebrity.yahoo.com



00 inkefalonia general ad 300X250