Κοτόπουλο με σάλτσα τομάτας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 10:15

Κοτόπουλο με σάλτσα τομάτας

Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • Ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι μαυροδάφνη
  • 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
  • 1 σπιτική τομάτα Pummaro
  • Aλάτι και πιπέρι
Ξεκινάμε!
  • 1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο
     
    σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
  • 2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το Pummaro
     
    , αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.
  • 3 Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.

Καλή όρεξη!

cookoo.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250