Πως ξεπερνούν ένα χωρισμό τα 12 ζώδια;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 13:29

Πως ξεπερνούν ένα χωρισμό τα 12 ζώδια;

Χωρίσατε και είστε στα πατώματα; Έχετε καταναλώσει ό, τι υπάρχει στο ψυγείο, τα ράφια και τις κάβες; Θέλετε στα καλά καθούμενα να βάλετε τα κλάματα; Περνάτε από την δυστυχία στο θυμό και θέλετε να κάνετε κακό στον πρώην σας; Θέλετε να πάρετε εκδίκηση; Μέχρι εδώ! Πάρτε τα πάνω σας, αφήστε τα χαρτομάντιλα και τα καψουροτράγουδα και ριχτείτε στη μάχη. Κάντε ολική επαναφορά με μια νέα εμφάνιση, συνήθειες ή ακόμα και έρωτα, ανάλογα με αυτά που προστάζει το ζώδιό σας. Γιατί, η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι να είστε καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι από πριν.

Κριός
Σταματήστε να τρώγεστε με το σκέφτεστε διαρκώς «έπρεπε να είχα πει αυτό» ή «έπρεπε να είχα κάνει το άλλο». Πάει, πέρασε, τέλος. Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο και αλλάξτε κουπ, χρώμα ή μήκος στα μαλλιά σας. Με το που θα βγείτε, θα δείτε τα βλέμματα να πέφτουν πάνω σας και θα νιώσετε αυτόματα πιο ανανεωμένοι από ποτέ και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να μαζέψετε τις σοκολάτες, τα μπισκότα, τις γκοφρέτες κι ό, τι άλλο γλυκό υπάρχει γύρω σας και δίπλα σας. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και παρατηρήστε το πρόσωπό σας. Είχατε σπυράκια και ταλαίπωρο δέρμα πριν; Μήπως παχύνατε κιόλας; Μια καλή αποτοξίνωση και αλλαγές στο μακιγιάζ ίσως κάνουν το θαύμα τους μέσα σας και έξω σας.

Δίδυμοι
Ε όχι που θα κάτσετε να μαραζώσετε για κάποιο άτομο που στο κάτω- κάτω δεν ήταν κι απόγονος του Αϊνστάιν. Εντάξει, μπορεί να σας τράβηξε το μυαλό του αλλά κι εσείς δεν είστε του πεταματού. Και μυαλό έχετε και γρήγορα αντανακλαστικά. Μήπως να πηγαίνατε μια εκδρομή να ξελαμπικάρετε παρέα με δυο - τρεις κολλητούς σας. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρετε τι (ή ποιον) θα συναντήσετε στο ταξίδι σας!

Καρκίνος
Καθαρίστε τα ντουλάπια! Όλο και κάτι θα βρείτε που θα το έχει ξεχάσει στο σπίτι σας. Αντί να πάρετε τηλέφωνο δήθεν μου να τον πληροφορήσετε, μόνο και μόνο για να τον ξαναδείτε, πετάξτε τα! Τον ίδιο δρόμο φροντίστε να ακολουθήσουν κι όλα τα ενθύμια της προηγούμενης κοινής σας ζωής. Ναι, είναι βαρύ αλλά πρέπει να το κάνετε α μ έ σ ω ς!

Λέων
Μην αφήσετε ένα χωρισμό να σας καταβάλει. Ξεχάστε τον πληγωμένο σας εγωισμό και σκεφτείτε ότι με τούτα και με κείνα χάνετε τη λάμψη σας και γίνεστε ένας από τους πιο συνηθισμένους ανθρώπους. Πάρτε φόρα και αρχίστε την αναδόμηση. Μαλλιά, καθαρισμό προσώπου και κάποιο ρούχο που τονίζει τα χαρακτηριστικά σας είναι μια καλή αρχή. Και μην ξεχνάτε: σας αξίζουν τα καλύτερα!

Παρθένος
Απομακρύνετε κάθε είδους συναίσθημα, βάζοντας μπροστά τη λογική σας. Αναλύστε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα πάντα γύρω από τον πρώην σας και σταθείτε περισσότερο στα ελαττώματά του. Είδατε; Ήταν πιο πολλά από τα προτερήματα. Τι θέλατε εσείς μαζί του; Δε νιώθετε ήδη πιο καλά, πιο υγιείς και πιο ανάλαφροι;

Ζυγός
Μην κάθεστε μέσα να κλαίτε τη χαμένη σας αγάπη. Βγείτε, διασκεδάστε, μην αφήσετε πρόσκληση και πρόταση να πάει χαμένη και προς Θεού, μην μένετε μόνοι για πολλές ώρες. Κι εννοείται, ψωνίστε! Ανάλογα με το πόσα χρήματα διαθέτετε βέβαια αλλά και ένα εσώρουχο, μια μπλούζα, ένα κραγιόν μπορεί να αλλάξει τελείως τη διάθεσή σας. Αν η τσέπη σας το σηκώνει μια μέρα σε spa θα σας ξανανιώσει.

Σκορπιός
Οι σκέψεις εκδίκησης και μίσους πλημμύριζαν το μυαλό σας και σας τύφλωναν αλλά τελικά μήπως δίνετε περισσότερο αξία σε αυτό το άτομο, αφού ασχολείστε τόσο πολύ μαζί του; Ήρθε η ώρα της αναγέννησής σας και τουλάχιστον εσείς το έχετε στο αίμα σας. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπορείτε κάλλιστα να γίνετε ολοκαίνουργιοι. Και μετά να παρακαλάτε να συναντηθούν οι δρόμοι σας για να δει τι έχασε.

Τοξότης
Καταρχήν, σταματήστε τα ποτά και τα ξενύχτια. Τίποτα δεν θεραπεύεται με υπερβολές. Επίσης μην πιάνετε όλους τους φίλους και τους γνωστούς να τους λέτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια για τον πρώην σας γιατί στο τέλος θα σας αποφεύγουν όλοι. Ρίξτε το στην πλάκα, αποκτήστε νέα ενδιαφέροντα και γνωρίστε καινούργια άτομα γιατί στο κάτω κάτω ο έρωτας με έρωτα περνάει! 

Αιγόκερως
Το να σας καταπίνει ένας χωρισμός και να χάνετε τον αυτοέλεγχο και στοιχεία της προσωπικότητάς σας είναι ήδη ένα μεγάλο πλήγμα για σας. Αν δεν έχετε ήδη επανέλθει, αντιμετωπίζοντας το ρεαλιστικά, τότε ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να ανεβαίνετε επίπεδο. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας με ένα νέο μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τα μάτια σας, ρούχα ή παπούτσια ή ένα κλασάτο αξεσουάρ που σας κάνει περήφανους κι ανώτερους σαν άτομα.

Υδροχόος
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και τώρα θα τους χρειαστείτε. Βγείτε μαζί τους, ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα ή κάντε ένα πάρτι για το χωρισμό, διακωμωδώντας τον πρώην και γελώντας ακόμα και με τον εαυτό σας. Όλα αυτά βέβαια αν δεν έχετε ήδη φύγει... στο μέλλον. Αφού βιώνετε τον έρωτα εγκεφαλικά γιατί όχι και το χωρισμό;

Ιχθύες
Αν παρακαλέσατε αρκετά, αν κλάψατε, αν πονέσατε, αν το ρίξατε στο ποτό και δεν καταφέρατε να επανασυνδεθείτε, τότε πρώτα απ' όλα πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι τελείωσε. Σηκωθείτε από το κρεβάτι σας, κάντε ένα αφρόλουτρο ή μπάνιο με άλατα. Πετάξτε όλα τα αγαπησιάρικα DVD που βλέπατε αγκαλιά και αν μπορείτε ξεκινήστε μαθήματα χορού ή γιόγκα που θα σας βοηθήσουν πολύ να συνέλθετε.


Πηγή: astrology.gr