Γιατί τα Τρίκαλα είναι καλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός και από το Ροβανιέμι [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 10:30

Γιατί τα Τρίκαλα είναι καλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός και από το Ροβανιέμι [εικόνες]

Ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, μεταμορφώνεται για τρίτη χρονιά σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών» με παλιά φουγάρα εργοστασίου να σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Και αν νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο μακρινό προορισμό, σε κάποιο κρυφό χωριουδάκι της Ευρώπης, κάνετε λάθος.

Πρόκειται για την όμορφη πόλη των Τρικάλων, που φιλοξενεί και φέτος το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, τον «Μύλο των Ξωτικών» που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Για 38 ολόκληρες ημέρες, από τις 29 Νοεμβρίου, έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του, θα βρίσκονται στο ομορφότερο χωριό και στο μεγαλύτερο χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Πρωταγωνιστές θα είναι ο Αϊ Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρουτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα», που ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, ενώ ο χώρος όπου θα στηθεί το πάρκο, είναι ο παλιός «Μύλος Ματσόπουλου».

Όπως αναφέρει το travelstyle, πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδων δημοτών εθελοντών που θα ανοίξουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες, ενώ οι τοπικές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής θα υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

 


iefimerida



00 inkefalonia general ad 300X250