Πέθανε ο σκύλος του Family Guy (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 22:02

Πέθανε ο σκύλος του Family Guy (VIDEO)

Με έκπληξη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής του Family Guy.

Οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να “σκοτώσουν” τον σκύλο, ο οποίος μάλιστα αποτελούσε έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της.

Η σειρά που παρακολουθεί την ζωή της οικογένειας Griffin, είπε το τελευταίο αντίο στον σκύλο της, τον Brian, ο οποίος πέθανε όταν τον παρέσυρε και τον παράτησε στο δρόμο ένας οδηγός αυτοκινήτου.

Η είδηση του θανάτου του Brian όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε εκατομμύρια αντιδράσεις από τους φανατικούς λάτρεις της σειράς, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή είχε ενημερώσει νωρίτερα για την “απώλεια” χωρίς φυσικά να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πιο χαρακτήρα δεν θα βλέπαμε πια στις οθόνες μας.

Κατά τα άλλα... οι θαυμαστές της σειράς ακόμα αναρωτιούνται γιατί ο Stewie δεν χρησιμοποίησε την χρονομηχανή του για να σώσει την κατάσταση (και τον σκύλο μαζί), ωστόσο και αυτό το ερώτημα βρίσκει απάντηση μιας και όπως φαίνεται η μηχανή είχε χαλάσει και πεταχτεί στα σκουπίδια.

Τι γίνεται τώρα; Η οικογένεια όπως φαίνεται βρήκε ήδη αντικαταστάτη, έναν καινούριο σκύλο, τον Vinny, ο οποίος έχει την φωνή του Tony Sirico από την εξίσου δημοφιλή σειρά The Sopranos.

Δείτε το απόσπασμα με τον... τραγικό θάνατο του Brian

https://youtu.be/adzkOv0vvDI




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250