Μεγάλη η επισκεψιμότητα... στο Fucking

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 12:01

Μεγάλη η επισκεψιμότητα... στο Fucking

Ιδιαίτερα ελκυστική για τους αγγλόφωνους παραθεριστές αναδεικνύεται η αυστριακή κωμόπολη Fucking, το όνομα της οποίας παραπέμπει σε μία «κακή» αγγλική λέξη, ενώ και οι διαδικτυακοί περιηγητές φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση, αφού τυγχάνει μεγάλης επισκεψιμότητας.

Πολλοί θέλουν να φωτογραφηθούν δίπλα σε πινακίδες του Fucking, παίρνοντας άσεμνες πόζες, ενώ κάποιοι μπαίνουν ακόμα και στον πειρασμό να κλέψουν τις πινακίδες, ως αναμνηστικό της επίσκεψής τους στην αυστριακή κωμόπολη, η οποία λέγεται ότι πήρε το όνομά της από τον Άνταλπερτ φον Φούκινγκεν, που έμενε εκεί τον 11ο αιώνα.

Ο ξένος Τύπος έγραψε ότι οι κάτοικοι της πόλης είχαν ζητήσει την αλλαγή της ονομασίας της, ώστε να μην παραπέμπει στην αγγλική αναιδή λέξη, προτείνοντας ονόματα όπως Fuking ή Fugging. Όμως ο δήμαρχος του Τάρνστοφ, όπου ανήκει διοικητικά το Fucking, το διαψεύδει.

«Δεν γνωρίζω από πού προήλθε αυτό στον διεθνή Τύπο», ανέφερε ο δήμαρχος Φραντς Μάιντλ. «Αυτό είχε συζητηθεί προ μερικών ετών, αλλά δεν προέκυψε τίποτε. Και βεβαίως δεν έχει τεθεί υπό συζήτηση τώρα», δήλωσε.

Πηγή: 24h.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250