ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ… ΕΣΥ!!! Το απόλυτο σόου από την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 00:38

ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ… ΕΣΥ!!! Το απόλυτο σόου από την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση!

Ήταν ένα ανεπανάληπτο σόου, από την απόλυτη Ελληνίδα σταρ και όσοι βρέθηκαν χθες στο στάδιο του Αργοστολίου για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία Αννα Βίσση, σίγουρα αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω. Κείμενο – φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής


Η σπουδαία καλλιτέχνης σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, κίνησης και διασκέδασης, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να ικανοποιήσει τους χιλιάδες φανατικούς φίλους της που είχαν σπεύσει στο Δημοτικό Στάδιο του Αργοστολίου για να την απολαύσουν.


Βρέθηκε σχεδόν 3 ώρες πάνω στη σκηνή και όπως μας είχε προαναγγείλει... τα είπε όλα! Όλες οι μεγάλες επιτυχίες ακούστηκαν μοναδικά από τα χείλη της, ενθουσιάζοντας το κοινό που βρισκόταν στις κερκίδες, αλλά και κάτω ακριβώς από την τεράστια σκηνή που είχε στηθεί.


Σίγουρα ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχουμε παρακολουθήσει στο νησί, ενώ και η διοργάνωση από την ΚΕΔΗΚΕ ήταν άψογη.


Στο στάδιο του Αργοστολίου, διακρίναμε φυσικά τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και πολλούς συμβούλους από την τοπική αυτοδιοίκηση (διακρίναμε μέσα στο πλήθος, τους αντιδημάρχους Κεκάτο και Σαββαόγλου, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Φιοραβάντε), αλλά και τη Σοφία Λουκέρη, η οποία παρακολούθησε τη συναυλία δίπλα στον Αλέξανδρο Παρίση. Στη συναυλία παρόντες ήταν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Δείτε την εισαγωγή στη σκηνή της σπουδαίας Αννας Βίσση!

https://www.youtube.com/watch?v=JuCzhw1B7Do

https://www.youtube.com/watch?v=ZtGFcyhb8dk

{phocagallery view=category|categoryid=146|limitstart=0|limitcount=0}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250