Ανατροπές στους «Βασιλιάδες»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 20:50

Ανατροπές στους «Βασιλιάδες»

Πώς ξεκινούν τα νέα επεισόδια της σειράςΘολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς του Mega «Βασιλιάδες». Αν και ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν το σίριαλ θα προβληθεί τη νέα σεζόν, κάποια επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και περιμένουν το «πράσινο φως». Οι εξελίξεις σε αυτά τα επεισόδια είναι καταιγιστικές.

Η Νεφέλη θα γλιτώσει τελικά και θα είναι καλά με τον Λεωνίδα της, αλλά μια δραματική σκηνή θα λάβει χώρα πριν συμβεί αυτό.

Όταν όλοι θα είναι έξω από το νοσοκομείο και θα αγωνιούν για την κοπέλα, εκείνος θα πει στη θεία του τα παρακάτω: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω μέχρι να βγει η Νεφέλη. Την αγαπάω, ρε θεία! Δεν μπορώ να φύγω. Είμαι εδώ και αυτή το νιώθει. Και, όσο το νιώθει, παίρνει δύναμη και θα γίνει καλά! Πρέπει να γίνει καλά, γιατί δεν προλάβαμε να το ζήσουμε. θα γίνει καλά, δεν μπορεί... θα γίνει καλά!».

Ο Λεωνίδας με το που θα μάθει ότι σώθηκε η αγαπημένη του θα νιώσει καλύτερα, χωρίς να ξέρει ότι λίγο αργότερα θα εμφανιστεί ο πρώην της, ο Αλέξης, που θα τον κατηγορήσει ότι έστειλε την κοπέλα στην εντατική.

Ο Λεωνίδας, που δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, θα θυμώσει, αλλά θα κάνει υπομονή για να μην επιβαρύνει κι άλλο την ήδη βεβαρημένη θέση του.

Newsbeast