Τίτλοι τέλους για τους «Βασιλιάδες»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 13:33

Τίτλοι τέλους για τους «Βασιλιάδες»

Ενώ το ταμείο της σειράς του MEGA εισπράττει καθημερινά υψηλές τηλεθεάσεις, το ταμείο για τους συντελεστές της εξακολουθεί να παραμένει κλειστό. Το αποτέλεσμα; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι πρόκειται να γίνει με τους «Βασιλιάδες» την επόμενη σεζόν αφού οι περισσότεροι από τους συντελεστές έχουν δηλώσει ότι δεν θα ξεκινήσουν γυρίσματα αν πρώτα δεν λάβουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλουν.

Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης πορείας της σειράς είναι οι χθεσινές τηλεθεάσεις που ήταν πάλι υψηλότατες, σημειώνοντας 40,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 49,1 στο δυναμικό κοινό. Η σειρά θα ρίξει τίτλους τέλους την Παρασκευή 8 Ιουνίου κι ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα είναι οριστικά το τέλος τους αλλά οι «Βασιλιάδες» θα επιστρέψουν στις οθόνες μας και την επόμενη σεζόν.

Ποιες είναι όμως, οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο;

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες κι επειδή ο Μάρκος είναι λεβέντης και το χαίρεται, δε θα μπορούσε να μην τηρήσει την παράδοση. Ίσως αυτό να του στερήσει το βραβείο, αλλά αυτός έχει το κούτελό του καθαρό! Και φυσικά δε θα υπήρχε καλύτερη αφορμή για να βγάλουν Θέλμα και Λουίζ τις μάσκες τους και να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Ο Λεωνίδας έχει πάρει την οριστική του απόφαση για τη σχέση του με τη Νεφέλη και ένας γύρος χαλασμένου τηλεφώνου ξεκινάει με το Μαλέα, τη Νεφέλη, τον Αιμίλιο και τον Αλέξη να κάθονται σ' ένα κύκλο μήπως και βγάλουν άκρη. Ποιος θέλει ποιον, ποιος κλαίει για ποιον, ακόμα δεν έχουν καταλάβει! Όλη αυτή η παρεξήγηση όμως θα κάνει τον Αλέξη να πάει να βρει τη Νεφέλη την ίδια στιγμή που αποφασίζει να πάει και ο Λεωνίδας και όλα πλέον φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν. Η Τιτίκα μαθαίνει έξαλλη για την copy-paste εκπομπή της Λίζας και αποφασίζει να επέμβει δυναμικά.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 9 το βράδυ.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250