Το κεφαλονίτικο στέκι στην Πανόρμου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 10:59

Το κεφαλονίτικο στέκι στην Πανόρμου

Ένα νέο μπαρ καφέ έχει ανοίξει στην Πανόρμου (αριθμός 16) στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου (Αμπελόκηποι) όπου έχει για… οδηγό την τρέλα του νησιού μας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο όπου συγκεντρώνει πολύ κόσμο και συχνά πυκνά θα δείτε γνώριμες φυσιογνωμίες από την Κεφαλονιά. Είναι ένα μπαρ που …έλειπε από την περιοχή της Πανόρμου , οι ιδιοκτήτες έχουν διαμορφώσει έναν χώρο που μπορείς να το επισκεφτείς όλες τις ώρες , είτε για καφέ , είτε για ποτό. Το δάπεδο «σκακιέρα» σε συνδυασμό με το… βιομηχανικό στυλ του μαγαζιού και την καλά επιλεγμένη μουσική του, τον κάνουν ένα ιδανικό προορισμό για όλους και ιδιαίτερα για τους κεφαλλονίτες που ψάχνουν την… Ιθάκη τους.

Ένα νέο μπαρ καφέ έχει ανοίξει στην Πανόρμου (αριθμός 16) στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου (Αμπελόκηποι) όπου έχει για… οδηγό την τρέλα του νησιού μας.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο όπου συγκεντρώνει πολύ κόσμο και συχνά πυκνά θα δείτε γνώριμες φυσιογνωμίες από την Κεφαλονιά. Είναι ένα μπαρ που …έλειπε από την περιοχή της Πανόρμου , οι ιδιοκτήτες έχουν διαμορφώσει έναν χώρο που μπορείς να το επισκεφτείς όλες τις ώρες , είτε για καφέ , είτε για ποτό. Το δάπεδο «σκακιέρα» σε συνδυασμό με το… βιομηχανικό στυλ του μαγαζιού και την καλά επιλεγμένη μουσική του, τον κάνουν ένα ιδανικό προορισμό για όλους και ιδιαίτερα για τους κεφαλλονίτες που ψάχνουν την… Ιθάκη τους.

 

dilinata.gr




00 inkefalonia general ad 300X250