Το FEEL THE VIBES ON EARTH ξαναχτυπάει στο SOHO

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 13:02

Το FEEL THE VIBES ON EARTH ξαναχτυπάει στο SOHO

Για 2η χρονιά, ύστερα από την επιτυχία την περσινή, αλλά και την έναρξη που έκανε ξανά με την τεράστια απήχηση του κόσμου και στήριξη τον προηγούμενο μήνα στο γκάζι. Αυτή την φορά στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 11: 00 μ.μ που άλλού... στον αγαπημένο προορισμό όλων στο SOHO BAR για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τις γιορτές πίνοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε σε κάθε πάρτυ που γίνεται. Στις μουσικές επιλογές φυσικά o Dj Σπύρος Αδειλίνης που κάθε φορά κρατάει με τις μουσικές του επιλογές τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Κωνσταντίνος Βαλσαμος και ο Σπυρος Αδειλίνης εγγυώνται την μεγάλη επιτυχία του event την διασκέδαση, αλλά και την πολύ καλή εξυπηρέτηση στις κρατήσεις των τραπεζιών αλλά και για τους όρθιους .

Η Ομάδα που δημιουργείτε και σιγά σιγά δυναμώνει ενισχύει με ανθρώπους και ιδέες το event έτσι ώστε κάθε φορά να υπάρχει όλο και κάτι καλύτερο για τον κόσμο μας !! Στις 30 του μήνα η ομάδα του Feel The Vibes On Earth με τους Χορηγούς Εκπαίδευσης , τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Γλυφάδας, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (ΚΔΒΜ 1) και CARIERRA (ΚΔΒΜ 2) , θα κληρώσουν μια υποτροφία σπουδών για έναν τυχερό/η της βραδιάς. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους ευχαριστούμε τον κόσμο όπως κάθε φορά φροντίζει να είναι εκεί και για την στήριξη που δείχνει κάθε φορά !!!

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να δοθεί και στις Αδελφότητες Κεφαλληνων Κ ιθακησίων Πειραιά αλλά και Αθήνας για την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία πολλών επιπέδων. Να είναι καλά όλα τα παιδιά και να περνάμε όπως πάντα τέλεια !!

Σας περιμένουμε όλους Saturday 30/11- ώρα 11:μ.μ SOHO BAR Info/rsrv 6989776079

Να είστε όλοι εκεί!




00 inkefalonia general ad 300X250