Οι IMAM BAILDI απόψε στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 12:02

Οι IMAM BAILDI απόψε στην Κεφαλονιά

ΟΙ IMAMBAILDI ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ! Για πρώτη φορά στο Αργοστόλι με νέο υλικό για μία και μοναδική συναυλία.

Πότε:  Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Που: ΕNETIKON μουσική σκηνή (Τραυλιάτα Αργοστολίου)

Opening Act: Baiser Noir

Πόρτες ανοίγουν  21:00

 

Μετά από τη sold out συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και από μια καλοκαιρινή περιοδεία με δεκάδες σταθμούς, οι Imam Baildi ανεβαίνουν για μια βραδιά στο ENETIKON Κεφαλλονιάς.

Τη χρονιά που μας πέρασε οι Imam Baildi,«έσπασαν» για τα καλά τα ελληνικά σύνορα με το πρώτο τους ταξίδι στο «South by Southwest», το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ και μία Ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες.

Η παρέα των Imam λοιπόν έρχεται για πρώτη φορά στη Κεφαλλονιά, με πολύ ενέργεια και φρέσκιες ιδέες από τα ταξίδια της, σε μία από τις περιορισμένες εμφανίσεις που θα κάνουν πριν μπουν στην τελική ευθεία παραγωγής του επόμενου album τους.

Η συνταγή είναι γνωστή και αγαπημένη σε όλες τις γωνιές του πλανήτη: οκτώ μουσικοί επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού με το νέο σε μουσικές παρεμβάσεις που αγαπάμε να χορεύουμε! Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι. Στις 21 Νοέμβρη η παρέα των Imam θα στήσει μια μουσική γιορτή με τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το επόμενο album τους, μεταξύ των οποίων και το «Σημείωμα», το πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους των Imam Baildi, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το μουσικό κοινό που πρόλαβε και άκουσε.

Δε θέλω πια να ξαναρθείς (clip):

https://www.youtube.com/watch?v=l2uLYFbDI00

Πόσο λυπάμαι (live@Technopolis):

https://www.youtube.com/watch?v=bhYpKykIBds

Αργιλέ μου ft Εισβολέας (live@Technopolis):

https://www.youtube.com/watch?v=I9-0aEx32WM

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10 € , ΤΑΜΕΙΟ 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:      ANTICO CAFÉ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)

                                                    MANIFICO CAFÉ (ΣΑΜΗ)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

SARISTRA  music events

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.