Αποκριάτικες εκδηλώσεις του «Τραβέρσο»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 19:54

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του «Τραβέρσο»
Traverso Ballo Mascalero
 
Το Τραβέρσο σας προσκαλεί σε ένα… αμίμητο αποκριάτικο μασκέ party, το Σάββατο 16 Μάρτη στο café-bar Mescalero στη Λακήθρα από τις 9:30 μέχρι πρωίας, για να χορέψουμε σε latin, afro-cuban, reggae και funky ρυθμούς!
 
Οι σοβαροφανείς δε γίνονται δεκτοί. Οι ντροπαλοί και οι εγκρατείς αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Οι ευπρεπώς ενδεδυμένοι να πάνε σπίτια τους να βάλουν απρεπή περιβολή και να ξανάρθουν! Προειδοποιούμε ότι το θέαμα θα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους! Αν μετά απ’ όλ’ αυτά και πάλι επιμένετε να ‘ρθείτε, τότε σας έχει καταλάβει για τα καλά το πνεύμα της Αποκριάς και σας περιμένουμε!!!
 
 
Κούλουμα με το Τραβέρσο
 
Το Τραβέρσο σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα στην παραλία του Λουρδά, μπροστά από την ταβέρνα «Κλιμάτης», από τις 11:30 το πρωί!
 
Φέρνουμε όλοι τα σαρακοστιανά μας και τα μοιραζόμαστε, σε ένα γλέντι με πολύ –κυρίως παραδοσιακή, αλλά όχι μόνο- μουσική και χορό!
 
Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα βοηθήσουμε τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά να φτιάξουν και να πετάξουν χαρταετούς! Θα έχουμε φροντίσει για τα βασικά απαραίτητα υλικά, αλλά θα μας είναι χρήσιμο αν φέρετε παλιές εφημερίδες, χαρτιά γλασέ, σπάγκους και υγρές κόλλες.
 
Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη λήξη της αποκριάς και την έναρξη της άνοιξης!
Koulouma Lourdas text

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250