Κοινωνία

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής τοποθετήθηκε σήμερα η βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου μετά από την παρουσίαση του επικείμενου νομοσχεδίου από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ν. Ταγαρά για θέματα ρυμοτομικών απαλλοτριώσεων και εισφορών σε γη και σε χρήμα.
Κινητοποίηση είχαμε σήμερα το πρωί στο Αργοστόλι στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Υπήρξε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο με χαιρετισμούς, από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Γιώργο Γαβρίλη, τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ-ΚΙ Διονύση Γεωργόπουλο και από εκπροσώπους εργασιακών σωματείων και μαθητικών συμβουλίων.
Απόβαση στο… δημαρχείο έκαναν αγανακτισμένοι γονείς και μαθητές, βλέποντας τους μήνες να περνούν και την κατάσταση στα σχολεία που "πληγώθηκαν"  από τους σεισμούς να μην αλλάζει. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Ένα αρκετά ενδιαφέρον σεμινάριο για την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων σε σχέση με τον τρόπο προσέγγισης των εξαγωγικών διαδικασιών πραγματοπείται αυτές τις ημέρες στο Επιμελητήριο.
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 12:38

Παράταση του μνημονίου-Μένει το ΔΝΤ

Μετά την Κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και ο Ευάγγ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι το υπάρχον πρόγραμμα θα παραταθεί. Παραμένει και το ΔΝΤ με το δικό του πρόγραμμα.
Τα παιδιά του ΕΕΕΚ  Αργοστολίου μαζί με τους δασκάλους τους, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στόλισαν το σχολείο και το δέντρο τους με κέφι, όρεξη και πολύ τραγούδι ! Καλές γιορτές με πολλά χαμόγελα σε όλους σας!
Εκλεισε ο δρόμος στο χωριό Κολαϊτη, από τις κατολισθήσεις σήμερα το πρωί εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή.
Σελίδα 1 από 1125

argostolilive1 argostolilive2 argostolilive3

INKEFALONIA.GR

bafas v2 09

NEOSETj2014

the-finest-villas

vesta

olga

frontistirio

EKPAIDEYSH SKYLON

kotsovolos

smart cafe

 

aegean-kokkylia copy