Κοινωνία

Σε παράνομη χωματερή έχει μετατραπεί ο χώρος πριν τη διασταύρωση για Πεσσάδα στο χωριό Δοριζάτα. Στο χώρο έχουν ριχθεί παλαιά υλικά οικοδομής, πέτρες,  σκουπίδια, δέντρα και διάφορα άλλα υλικά.
Επειδή διαφαίνεται παρά τις διαβεβαιώσεις της ΔΕΗ Κεφαλονιάς περί του αντιθέτου από προηγούμενη επίσκεψη μας, ότι επιχειρεί διακοπές ρεύματος και στο Νησί μας :
Το Σάββατο  26 Ιουλίου τα Μεσοβούνια θα γιορτάσουν την πολιούχο τους Αγία Παρασκευή. Όλα έχουν ετοιμαστεί κατά τον καλύτερο τρόπο και το από τις 9 το βράδυ θα ακολουθήσουν χορός και τραγούδια στον αύλειο χώρο του Ραφτοπούλειου Διδακτηρίου. Όπως κάθε χρόνο όσοι έρθετε θα γευτείτε νοστιμιές και... εκπλήξεις!
Συντοπίτες και συντοπίτισσες. Κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ολοταχώς, προωθούν την ιδιωτικοποίηση στο Τραπεζάκι. Το νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαχρονικά ετοιμάσει κυβερνήσεις και ΕΕ (αλλαγές χρήσης γης, διευκόλυνση τσιμεντοποίησης δασικών εκτάσεων, εκχωρήσεις αιγιαλών και παραλιών κλπ) έχουν ένα στόχο: να διευκολύνουν τις καπιταλιστικές επενδύσεις…
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 20:30

Κεφαλονιά - Αθήνα με 24 ευρώ!

To Katsouris Travel σας ενημέρωει για τη διάθεση θέσεων στην κατηγορία P class για το εσωτερικό με €24 για ταξίδια με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και €42 για ταξίδια από Αθήνα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους επιβάτες να ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά, ακόμη πιο οικονομικά.
Σελίδα 1 από 991