Κοινωνία

Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού περνούν και οι τρεις υποψήφιοι για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ενώ αύριο θα γίνει η διαδικασία αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών. Ειδικότερα, το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε, σύμφωνα με την εισήγηση των συμβούλων του, ότι οι φάκελοι Α των υποβληθεισών προσφορών που κατέθεσαν τα επενδυτικά σχήματα…
Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» το πρώτο μέρος της Ορκωμοσίας των σπουδαστών του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας. Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους!  
Την τιμητική της είχε η Κεφαλονιά στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Εφαρμοσμένης Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο.
Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος για το πετρέλαιο θέρμανσης
Το νέο πρόγραμμα σπουδών στο Λύκειο περιγράφεται στην τρπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή.
Σας γνωρίζουμε ότι την 27-11-2014, ημέρα Πέμπτη και περί Ω/09:45 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη άσκηση από την Υπηρεσία μας, με αντικείμενο αυτής κατάσβεση αστικής πυρκαγιάς στο κατάστημα αντικατάστασης – επιδιόρθωσης ελαστικών οχημάτων (βουλκανιζατέρ), ιδιοκτησίας Κονταράκη Αντώνιου & ΣΙΑ ΟΕ, που βρίσκεται στη θέση ΄΄Κρανιά΄΄ της Δ.Ε. Αργοστολίου του Δ. Κεφαλληνίας.
Tην εισαγωγή της αλβανικής γλώσσας στα ελληνικά σχολεία για τα παιδιά των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα θα εξετάσουν τα υπουργεία Παιδείας Ελλάδας και Αλβανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής.
Σελίδα 1 από 1121

argostolilive1 argostolilive2 argostolilive3

INKEFALONIA.GR

bafas v2 09

NEOSETj2014

fragias300x120

the-finest-villas

vesta

olga

frontistirio

EKPAIDEYSH SKYLON

kotsovolos

smart cafe

 

aegean-kokkylia copy