Ο Δημήτρης Μπουρζούκος σε ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 20:19

Ο Δημήτρης Μπουρζούκος σε ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ!

Μακριά μαλλιά, στρατιωτικό μπουφάν και σκουλαρίκι στο αυτί φορούσε πριν από επτά χρόνια ο Δημήτρης Μπουρζούκος. Ο ένας εκ των συλληφθέντων των ληστειών στο Βελβεντό Κοζάνης συμμετείχε, το 2006 σε εκπομπή-ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ με τίτλο "Μαθήματα-Παθήματα", η οποία, ας σημειωθεί, ότι είχε τη μορφή συμπαραγωγής.

Η συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία συμμετείχε ο Μπουρζούκος, ονομάζεται "Φροντιστήρια SOS" και αφορά τις Πανελλαδικές εξετάσεις, την Παιδεία και την καθημερινή "μάχη" των οικογενειών να βρουν τα χρήματα, ώστε να ανταπεξέλθουν και στα έξοδα των φροντιστηρίων για χάρη των παιδιών τους.

"Ο κιθαρίστας είναι λίγο πιο χαλαρός. Είναι κι ο χαρακτήρας του έτσι, είναι γενικά πιο αισιόδοξος. Κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, κι ίσως αυτό του δίνει λίγη περισσότερη διάθεση να ανταπεξέρχεται και στην ανεπάρκεια του χρόνου λόγω φροντιστηρίου, δηλώνει η μητέρα του, Λίνα Μπουρζούκου, η οποία συμμετέχει στο ίδιο επεισόδιο.

Στο επεισόδιο, οι λήψεις που αφορούν το Δημήτρη Μπουρζούκο, γίνονται με τη μορφή άτυπου διαλόγου: σε μια τυπική σκηνή ελληνικού νοικοκυριού, η μητέρα υποδέχεται τα δύο από τα τρία παιδιά της "με την συνήθη ευλάβεια μιας ελληνίδας μάνας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ethnos.gr.

"Μαζί σήμερα και τα δυο μου;", ρωτάει, ενώ ο Ανδρέας – Δημήτρης δέχεται πρόθυμα να κινηματογραφηθεί σε μια καθημερινή σκηνή μεσημβρινού φαγητού.

Από τη βιντεοσκοπούμενη σκηνή απουσιάζει ο πατέρας, Γιάννης Μπουρζούκος.

"Έχουμε πληρώσει το Φεβρουάριο το φροντιστήριο; Τα 'χω λίγο μπερδεμένα τώρα. Κάπου βέβαια τα έχει γράψει εκεί ο μπαμπάς στο τετράδιο...", συνεχίζει στο ίδιο σκετς η μητέρα.


Δείτε όλο το επεισόδιο της εκπομπής από το αρχείο της ΕΡΤ.

Πηγή: news.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ