Αυτοπυροβολήθηκε ο φρουρός του Ψωμιάδη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 09:17

Αυτοπυροβολήθηκε ο φρουρός του Ψωμιάδη

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η απόπειρα αυτοκτονίας του αστυνομικού φρουρού του Παναγιώτη Ψωμιάδη, του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ο αστυνομικός βρέθηκε από τον ίδιο τον κ. Ψωμιάδη, σε λουτρό αίματος, ενώ δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο 424 Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", η φιγούρα του 35χρονου που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του είναι γνώριμη σε όλους τους Θεσσαλονικείς, καθώς αποτελούσε την σκιά του πρώην περιφερειάρχη.

Η μάχη που δίνει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο προκαλεί συγκίνηση, καθώς δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Ο 35χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος από τον ίδιο τον κ. Ψωμιάδη, καθώς είχαν ραντεβού το πρωί της Κυριακής. Η ώρα περνούσε και εκείνος δεν εμφανίζονταν. Βλέποντας ο ίδιος ότι δεν απαντάει στις κλήσεις του, αναγκάστηκε να πάει να δει τι γίνεται μόνος του στο σπίτι της γιαγιάς του, όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Πήρε το κλειδί από το διαμέρισμα και ανοίγοντας, αντίκρισε τον στενό του συνεργάτη σε λουτρό αίματος. Το πρόσωπο του αστυνομικού διακρίνονταν με δυσκολία από τα τραύματα που είχε προκαλέσει η σφαίρα, ενώ δίπλα του ήταν το όπλο, με το οποίο είχε κάνει την απόπειρα.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, αλλά λόγω της σοβαρής του κατάστασης, μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τον υπέβαλαν σε επέμβαση για να αφαιρέσουν την βολίδα της σφαίρας, ενώ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: news247.gr




00 inkefalonia general ad 300X250