Συλλήψεις για κλοπή στη Ζάκυνθο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 13:32

Συλλήψεις για κλοπή στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ρουμανικής καταγωγής διότι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ περίπου. Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης οικίας στη Ζάκυνθο και συνελήφθησαν χθες (16.01.2013) το βράδυ στο Σκουληκάδο Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, τέσσερις υπήκοοι Ρουμανίας (τρεις άντρες και μία γυναίκα) ηλικίας 26,33,38 και 37 ετών αντίστοιχα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένη κλοπή καθώς όπως διαπιστώθηκε ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν την Τετάρτη (16.01.2013) το πρωί οικία 71χρονου ημεδαπού στις Άνω Βολιμές Ζακύνθου, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ περίπου.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις δύο οικίες τους στο Σκουληκάδο Ζακύνθου, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν αφαιρέσει από την οικία του 71χρονου.

Επίσης όπως προέκυψε για τον 33χρονο υπήκοο Ρουμανίας εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής στη χώρα του ενώ για τον 26χρονο καταδικαστική απόφαση για απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής των τεσσάρων αλλοδαπών και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ το χρηματικό ποσό που αφαιρέθηκε επιστράφηκε στον 71χρονο.