Δύο νεκροί από την συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο - Εικόνες και Video

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 11:58

Δύο νεκροί από την συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο - Εικόνες και Video

Ελικόπτερο συνετρίβη κοντά σε σταθμό του τρένου στο κέντρο του Λονδίνου. Όπως μεταδίδει το BBC επιβεβαιώθηκε από την βρετανική αστυνομία ότι υπάρχουν μέχρι στιγμής δύο νεκροί. «Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία. Δύο ακόμη άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.



Την ίδια ώρα, οι αρχές απομακρύνουν το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας. «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτε που να παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

https://youtu.be/H5JywigQWm0

Στο σημείο βρίσκονται αρκετά ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής. 






Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο Agusta 109, προσέκρουσε σε κατασκευαστικό γέρανο στην περιοχή του Vauxhall που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και την βρετανική βουλή.





Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι στο ελικόπτερο επέβαινε ο πιλότος του και ότι προσέκρουσε σε γερανό κοντά στον κεντρικό και πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Vauxhall, στο νότιο τμήμα του κεντρικού Λονδίνου.


https://youtu.be/sLzsF_UZ0pI


Στους δρόμους επικρατεί πανικός όπως μεταδίδουν και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συντριβή. «Εγινε τεράστια έκρηξη. Οι άνθρωποι ούρλιαζαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.



Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εμπλοκή δύο I.X. αλλά και διερχόμενων πεζών καθώς το σημείο της πρόσκρουσης απέχει ελάχιστα από σταθμό τρένο.





Η περιοχή στην οποία κατέπεσε το ελικόπτερο