Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2013 12:31

Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει πως «καθήκον όλων μας, είναι να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές και να είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε να γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου για το 2013, γιατί τότε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που βίωσε η χώρα σε περίοδο ειρήνης» αναφέρει ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως «το πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα, που νομοθέτησε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που εξασφάλιζε την ατιμωρησία των υπευθύνων, δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει, παρά μόνο νέα δεινά, περισσότερη καταστροφή, νέα σκάνδαλα και ατιμωρησία».

«Το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που εδώ και τρία χρόνια, ταπείνωσε τη χώρα με μνημόνια, μετατρέποντάς την σε "αποικία χρέους", πρέπει να έχει χρονολογία λήξης το 2013, αν θέλουμε η χώρα και ο λαός μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «το 2013 θα σταματήσουμε τη καταστροφή και θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς, για να ξαναφτιάξουμε το τόπο μας από την αρχή, όπως μας αξίζει, για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα με δίκαιη ανάπτυξη, αλληλεγγύη και προκοπή».

iefimerida