Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης - Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012 19:29

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης - Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια

Για έγκλημα πρωτοφανούς βιαιότητας έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, σήμερα το πρωί, στην Αστυνομική Διεύθυνση, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 34χρονης, χθες τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι των γονιών της, σε κεντρική συνοικία της πόλης.

Λίγο αργότερα, ο 27χρονος, οδηγούνταν στην εισαγγελέα κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, την ώρα που έφτανε στα δικαστήρια, κάποιοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
Όπως διαβάζουμε στο xanthipress κανείς δικηγόρος από την Ξάνθη δεν δέχτηκε να τον εκπροσωπήσει κι έτσι η δικηγόρος του είναι από την Κομοτηνή.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες άνθρωποι έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 34χρονη, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ

"Είναι ψύχραιμος" λέει, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης

Ο κύριος Γκοδοσίδης μιλώντας για το 27χρονο, φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος...

Ο 27χρονος προσήχθη, χθες το βράδυ, στο τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και ύστερα από ολονύκτια εξέταση ομολόγησε το έγκλημα, το οποίο ο αστυνομικός διευθυντής χαρακτήρισε "τερατούργημα", που όμοιό του ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ποτέ πριν!
Σε βάρος του δράστη, το όνομα του οποίου ο κύριος Γκοδοσίδης δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα παρά μόνο αν δοθεί εισαγγελική εντολή, όπως είπε, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.

Ο 27χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι επιτέθηκε στη νεαρή κοπέλα για λόγους σεξουαλικού πάθους και στη συνέχεια τη χτύπησε, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά για να καλύψει τα ίχνη του.

https://www.youtube.com/watch?v=UwyDnJN5EWU#!

 

Δεν κατάφερε να "σβήσει" τα ίχνη του

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν γνώριζε προσωπικά το θύμα, παρά μόνο εξ αποστάσεως, φέρεται να προσέγγισε την 34χρονη, την οποία είχε εντοπίσει νωρίτερα να κατευθύνεται προς το σπίτι της μαζί με μία φίλη της, την ακινητοποίησε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, αφού πρώτα αφαίρεσε από την τσάντα της διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο. Έπειτα έφυγε...

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθώς, όπως είπε ο κύριος Γκοδοσίδης, ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος λόγω του παρελθόντος του,
ενώ σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκε το κινητό του θύματος, που είχε πάνω του ίχνη από αίμα, δείγμα του οποίου στάλθηκε για έλεγχο ταυτοποίησης DNA. Το κινητό, φέρεται να το είχε πάρει ο φερόμενος ως δράστης από την τσάντα της, πριν της βάλει φωτιά.

Ο φερόμενος ως δράστης, κατά δήλωσή του, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν από το έγκλημα,
ενώ όπως είπε ο αστυνομικός διευθυντής σήμερα δείχνει ήρεμος και ψύχραιμος και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του...

Πηγή: newsit.gr