Αδιανόητο! Πατέρας-τέρας στο Μαρούσι ανάγκαζε τον γιο του να έρχεται σε συνουσία μαζί του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 23:32

Αδιανόητο! Πατέρας-τέρας στο Μαρούσι ανάγκαζε τον γιο του να έρχεται σε συνουσία μαζί του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 41χρονος κάτοικος Αμαρουσίου – ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη – τα τέσσερα τελευταία χρόνια ανάγκαζε τον γιο του να ασελγεί πάνω του. Την καταγγελία έκανε η σύζυγός του, η οποία βρήκε στο κινητό του βίντεο στο οποίο φαινόταν ξεκάθαρα ο γιος της να ασελγεί στον πατέρα του. Την καταγγελία επιβεβαίωσε στην Αστυνομία και ο 16χρονος με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η σύζυγος του 41χρονου και μάνα του 16χρονου, όλα αυτά τα χρόνια που διαρκούσε το δράμα του παιδιού της, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

Υποψίες για το τι συμβαίνει άρχισαν να της κινούνται πρόσφατα, όταν ένα βράδυ είδε τον άντρα της με κατεβασμένο το εσώρουχο να κοιμάται μαζί με το γιο της.

Λίγες ημέρες αργότερα, βρήκε στο μπάνιο το κινητό του άντρα της ανοιχτό να βιντεοσκοπεί. Στην ερώτησή της γιατί το έκανε αυτό, ο 41χρονος απάντησε πως απλά... κατέγραφε το παιδί.

Η απάντηση γέμισε απορίες τη μητέρα του 16χρονου, η οποία όταν βρήκε την ευκαιρία, έψαξε το κινητό του συζύγου της και προς έκπληξή της αντίκρισε τον 41χρονο να αναγκάζει τον γιο του να ασελγεί πάνω του.

Αμέσως πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία. Ο εισαγγελέας έβγαλε ένταλμα σύλληψης και ο 41χρονος συνελήφθη την Πέμπτη.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε στην Αστυνομία και ο 16χρονος, καταθέτοντας, πως το μαρτύριό του ξεκίνησε όταν ήταν 12 χρονών, λέγοντας όμως, πως δεν κρατά κακία στον πατέρα του. «Μου έταζε δώρα... Είναι ο πατέρας μου και δεν θέλω να διωχθεί. Είναι αυτός που μας συντηρεί και δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό».

Μάλιστα όταν ο γιος του 41χρονου, ρώτησε τoν πατέρα του γιατί τον αναγκάζει να συνουσιάζεται μαζί του, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Όταν ήμουν μικρός με είχαν δέσει και με είχαν βιάσει ομαδικά».

Πηγή: Πατέρας-τέρας στο Μαρούσι ανάγκαζε τον γιο του να έρχεται σε συνουσία μαζί του | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/82823#ixzz2FixaUmpa