Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα! Συγκλονιστικό βίντεο- εξομολόγηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 16:48

Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα! Συγκλονιστικό βίντεο- εξομολόγηση

Σοκάρει η είδηση ότι η 39χρονη Gretchen Molannen που υπέφερε από μια ασθένεια που της προκαλούσε 50 οργασμούς την ημέρα, έδωσε τέλος στη ζωή της μη αντέχοντας αυτή την κατάσταση...



Και μπορεί αρχικά να ακούγεται αστείο και πικάντικο, αλλά η γυναίκα αυτή ζούσε εδώ και 16 χρόνια μια πραγματική κόλαση. Προφητική ήταν και η φωτογραφία που έβαλε στο προφίλ της στο facebook, στις 21 Νοεμβρίου. Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία η 39χρονη γυναίκα έχει φορέσει μια αντιασφυξιογόνα μάσκα θέλοντας προφανώς να δείξει ότι πλέον "πνίγεται" από αυτό που της συμβαίνει.

H Gretchen, βρέθηκε νεκρή το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στο Spring Hill, στη Florida και όλες οι πληροφορίες από την αστυνομία, συντείνουν στην αυτοκτονία.

H ασθένεια που είχε η 39χρονη γυναίκα, δηλαδή επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων την έκανε να υποφέρει, να μην μπορεί να δουλέψει, να μην μπορεί να χαρεί το σεξ , ενώ είχε πλέον και πολλά ψυχολογικά προβλήματα . Η μόνη λύση που μπορούσε να την ανακουφίσει ήταν ο αυνανισμός αλλά και αυτό μόνο για λίγη ώρα. Και βέβαια ήταν κάτι που την έκανε να νιώθει ντροπή.

Η Gretchen, μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Tampa Bay Times όπου περιέγραφε το πρόβλημά της αλλά και τόνιζε πόσο δυστυχισμένη είναι και πως έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Χθες ο φίλος της με τον οποίο να σημειώσουμε ότι ήταν σε θέση να κάνει σεξ μόνο 4 φορές το χρόνο, έστειλε mail στην εφημερίδα λέγοντάς τους οτι η 39χρονη δεν θα μπορούσε να δει το ρεπορτάζ γιατί είχε αυτοκτονήσει!

Δες το συγκλονιστικό βίντεο!

tlife