Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρά τα δύο αδέρφια από τη φωτιά στο σπίτι τους! Καταπλακώθηκαν από τη στέγη που έπεσε

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 10:42

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρά τα δύο αδέρφια από τη φωτιά στο σπίτι τους! Καταπλακώθηκαν από τη στέγη που έπεσε

 

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των πυροσβεστών για τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια που αγνοούνταν μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που διέμεναν στην Πυργέλα Άργους στην Αργολίδα.

Λίγο πριν τις 10.00, οι Πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες στα αποκαΐδια της κατοικίας, εντόπισαν τα οστά από τις σορούς των δυο αδερφών που ήταν καταπλακωμένα και καμένα από την στεγή της οικίας η οποία κατέρρευσε πριν προλάβουν να φύγουν από το φλεγόμενο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=xAeAZfxopq8

Συμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα και έναν άνδρα. Έμεναν στο σπίτι που πήρε φωτιά κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και ο θάνατός τους, ήταν μαρτυρικός και αναπόφευκτος. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 04.00 τη νύχτα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, όμως οι φλόγες είχαν εξαπλωθεί στο εσωτερικό του σπιτιού, προκαλώντας κίνδυνο και για τους πυροσβέστες, αφού έπεσε ακόμα και η οροφή.

Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, είχαν σφαλίσει τα παράθυρα με λαμαρίνες, αφού πρόσφατα τους είχαν κλέψει μεγάλο χρηματικό ποσό. Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άργους, κ. Καπουράλος, ανέφερε τις πρώτες δραματικές ώρες των ερευνών, ότι το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και αν δεν το είχαν εγκαταλείψει οι ένοικοί του, δεν υπάρχει πιθανότητα να έχουν σωθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα δύο αδέρφια σπάνια έφευγαν από το σπίτι τους. Οι πυροσβέστες παραμένουν στο σπίτι, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Πηγή: Newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ