ΗΠΑ: Άγριο ξύλο μαθητή-καθηγητή σε σχολική αίθουσα (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 13:37

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο μαθητή-καθηγητή σε σχολική αίθουσα (video)

Θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από κινηματογραφική ταινία ή ακόμα ένα επεισόδιο σε μία κακόφημη γειτονιά, πρόκειται όμως για σχολική αίθουσα και πρωταγωνιστές του βίντεο είναι ένας μαθητής και ο καθηγητής του. Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει πάνω από 850.000 επισκέψεις, αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, πως η βία δεν έχει ηλικία, φύλο αλλά και μορφωτικό επίπεδο.

Πιάνονται στα χέρια και οι γροθιές διαδέχονται η μία την άλλη. Με σφοδρό τρόπο επιτίθεται ο ένας στον άλλο, χωρίς προφανή λόγο, καθώς η αιτία της διαμάχης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ενώ στέκονται απέναντι, σε κλάσματα δευτερολέπτου βρίσκονται να συγκρούονται, προσπαθώντας ο καθένας από την πλευρά του να απωθήσει τον ''αντίπαλό'' του.

Τι κι αν είναι η σχέση τους, ως μαθητή-καθηγητή, θέτει τα όρια, εκείνοι δεν το υπολογίζουν, ξεχνούν τους ρόλους τους και χτυπιούνται σα να είναι οι χειρότεροι εχθροί.

Κυνηγητό, δυνατά σπρωξίματα και μπουνιές αντικατέστησαν την παράδοση και τις ερωτήσεις επί του μαθήματος, μετατρέποντας τη σχολική αίθουσα του λυκείου Palm Beach Lakes της Φλόριντα σε αγώνα πυγμαχίας.

''Έμεινα άφωνος με όσα συνέβησαν'' αναφέρει ο εκπρόσωπος του σχολείου Darrel Phillips. Πληροφορίες θέλουν τον καθηγητή να έχει απολυθεί και τον μαθητή να έχει αποβληθεί.

Πηγή: news247.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250