Εσβησε η φωνή της Στρουμφίτας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 09:43

Εσβησε η φωνή της Στρουμφίτας

Η γυναίκα που έδωσε φωνή στην γνωστή μας Στρουμφίτα, έφυγε από τη ζωή στις 8 Νοεμβρίου σε ηλικία 96 ετών. Ο συμπρωταγωνιστής της στο κλασικό κινούμενο σχέδιο των παιδικών μας χρόνων, ο Μάικλ Μπελ (Michael Bell), που ενσάρκωνε με την φωνή του τον Μπάρμπα Στρούμφ, τον Χουζούρη και τον Ξεφτέρη μίλησε για εκείνη.

"Αντίο Λουσίλ" αναφέρει ο Μπέλ στο μήνυμα αποχαιρετισμού στην "Στρουμφίτα", που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο, "ήσουν το ονειρεμένο μέλος των Στρουμφ. Ξέρω πως ο Χουζούρης σε ονειρεύτηκε, ο Ξεφτέρης έφτιαξε πολλά αντικείμενα που δεν σου ήταν χρήσιμα... και ο Μπάρμπα Στρουμφ είχε ένα ημερολόγιο με τις φωτογραφίες σου κρεμασμένο στον τοίχο".

"Είχες περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό από όλους τους υπόλοιπους μπλε χαρακτήρες μαζί και ο χαμός σου θα είναι οδυνηρός για όλους μας. Θα μας λείψεις" κατέληξε το μήνυμα αποχαιρετισμού.

Εκτός από φωνή της Στρουμφίτας η Μπλις είχε δώσει την φωνή της και σε άλλους γνωστούς χαρακτήρες των κινούμενων σχεδίων συμμετέχοντας σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στους Φλίνστοουνς, στα 101 σκυλιά της δαλματίας και στο κλασικό της Disney "Σταχτοπούτα", που ήταν και ο πρώτος της ρόλος το 1950.

Πηγή: protothema.gr