Σοκ: Αθλήτρια κατηγορείται ότι είναι άντρας και βίασε τη φίλη της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 21:55

 Σοκ: Αθλήτρια κατηγορείται ότι είναι άντρας και βίασε τη φίλη της!

Ακόμα συνεχίζεται το θρίλερ με την κάτοχο χρυσού μεταλλίου στους Πανασιατικούς Αγώνες και αθλήτρια στίβου Pinki Pramanik, η οποία συνελήφθη από την αστυνομία στην Ινδία, έπειτα από καταγγελία ότι είναι άντρας και βίασε μια γυναίκα

Στην Pramanik έχει απαγορευθεί ή έξοδος από τη χώρα αφού έγινε καταγγελία από μια γυναίκα, η οποία δήλωσε ότι η αθλήτρια είναι ένας άντρας και τον κατηγορεί για βασανισμό, βιασμό καθώς και ότι προσάθησε να την σκοτώσει.

Η Pramarik ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συνομωσία εναντίον της και ότι οι ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι είναι ανίκανη να πραγματοποιήσει τον βιασμό για τον οποίο κατηγορείται.

Η φερόμενη ως θύμα, μια διαζευγμένη και μητέρα ενός παιδιού, η οποία συγκατοικούσε με την Pramanik, στην καταγγελία της στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι η αθλήτρια την είχε πείσει να ζήσουν μαζί με την υπόσχεση γάμου. Είπε ακόμα ότι ήταν συχνοί οι ξυλοδαρμοί, τα βασανιστήρια και οι βιασμοί.

Μετά την καταγγελία, η Pramanik μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο για μια ιατρική εξέταση, όπου οι εξετάσεις έδειξαν ότι η αθλήτρια ήταν πράγματι ένα αρσενικό.

Το σκάνδαλο ακόμα απασχολεί την χώρα, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mail.

newsbomb