Αχαϊα:Η μαντάμ Σούλα στον Guardian,για τη δωρεά σε δημοτικό σχολείο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 08:48

Αχαϊα:Η μαντάμ Σούλα στον Guardian,για τη δωρεά σε δημοτικό σχολείο!

"Οι Έλληνες είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής...", είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας που σχολιάζει την κίνηση της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, να δωρίσει φωτοτυπικό σε σχολείο... Mέχρι τη Βρετανική εφημερίδα "The Guardian"΄έφτασε η "χάρη" της Πάτρας και η περίπτωση της Σούλας Αλευρίδου, η οποία αναπαράγει το πρόσφατο ρεπορτάζ για τη δωρεά σε σχολείο.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τη στιγμή που δοκιμάζεται η Ελλάδα από την οικονομική ύφεση και οι επιχειρηματίες αδυνατούν να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, η κ.Σούλα ανοίγει νέες εγκαταστάσεις για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Παράλληλα αναφέρεται στις δωρεές που έχει κάνει, τόσο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας, όσο και σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.

Σχετικά με το δεύτερο φιλοξενεί δηλώσεις του Θεοχάρη Μασσαρά, Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, ο οποίος περιγράφει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά των σχολείων και στην αδυναμία τους να αγοράσουν ακόμα "και μια ασπιρίνη για τα παιδιά".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η δημοσιοποίηση της δωρεάς της κ. Σούλας προκάλεσε αυξημένες αντιδράσεις "παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα". Φιλοξενεί επίσης μέρος της απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, ενώ η εφημερίδα μεταφέρει την απογοήτευση της κ. Σούλας μετά από αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα μεταφέρει τα λεγόμενα συνεργάτη της, ο οποίος αναφέρει ότι η πράξη της παρερμηνεύτηκε και πως στόχος ήταν η βοήθεια του σχολείου και όχι η διαφήμιση.

newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ