Νέα αποστολή κοκαΐνης με το πλοίο στη Ρόδο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 13:59

Νέα αποστολή κοκαΐνης με το πλοίο στη Ρόδο

Εντολές ενός άγνωστου προς το παρόν Αλβανού εκτελούσε ένα ζευγάρι που έφτασε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στη Ρόδο με σκοπό να «πλημμυρίσει» το νησί με κοκαΐνη! Οι αποστολές «σκληρών» ναρκωτικών από Αλβανούς που εδρεύουν στην Αθήνα έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο στη Ρόδο!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορία ότι οι επιβάτες ενός συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος αυτοκινήτου θα μετέφεραν ναρκωτικά κι έτσι, μόλις ο 27χρονος Αλβανός και η 21χρονη Ελληνίδα φίλη αποβιβάστηκαν από το πλοίο με αυτό, τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την πόλη της Ρόδου, όπου σε έναν υπαίθριο χώρο έκρυψε το «εμπόρευμά» του.

Αμέσως οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και βρήκαν στην αυτοσχέδια «καβάντζα» δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 415 γραμμαρίων την οποία θα διακινούσαν σε τοξικομανείς του νησιού. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών μαζί με τα δυο κινητά τους και δυο αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτήριων και οι μεταφορείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του Αλβανού προμηθευτή τους.

Πηγή: protothema.gr