Έβγαλε "στο σφυρί" την... παρθενιά της για να σπουδάσει γιατρός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 23:39

Έβγαλε "στο σφυρί" την... παρθενιά της για να σπουδάσει γιατρός

Μία 20χρονη Βραζιλιάνα έβγαλε σε πλειστηριασμό την παρθενιά της, η οποία τελικά κατοχυρώθηκε σε Ιάπωνα πλειοδότη έναντι 780.000 δολαρίων.

Η Καταρίνα Μιλιορίνι δήλωσε ότι τα έσοδα από τη Διαδικτυακή πώληση χθες το βράδυ θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της στην Ιατρική και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια στη Βραζιλία.

Η Μιλιορίνι και ο "αγοραστής", γνωστός ως Νατσού, θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ ώστε να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία, αλλά η Μιλιορίνι είπε ότι δεν θεωρεί πορνεία τη συναλλαγή τους.
"Αν κάποιος/κάποια κάνει κάτι μόνο μια φορά στη ζωή του (της), αυτό δεν είναι το επάγγελμά του/της", δήλωσε στην εφημερίδα Folha de São Paulo. "Αν βγάλεις μια καλή φωτογραφία, δεν θεωρείσαι φωτογράφος", σχολίασε η ίδια.

Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο "Ζητούνται Παρθένες". Στην ταινία του δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές, ενώ θα περιέχονται συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες σε αυτή.

Πηγή: newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250