15χρονη αυτοκτόνησε επειδή την κορόιδευαν στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 12:20

15χρονη αυτοκτόνησε επειδή την κορόιδευαν στο σχολείο

H Amanda Todd από το Βανκούβερ του Καναδά ήταν μόλις 15 ετών. Βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη το βράδυ και σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για αυτοκτονία. Πριν από περίπου ένα μήνα η Amanda είχε ανεβάσει στο YouTube την τραγική πραγματικότητα που βίωνε από το cyber-bullying. Με τον χαρακτηριστικό πλέον τρόπο των καρτών περιέγραψε πως ξεκίνησαν όλα όταν πήγε στο λύκειο...

Έκανε διαδικτυακές συνομιλίες με camera για να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Ένας άγνωστος άρχισε να την κολακεύει.... Κάποια στιγμή, ένας άνδρας της έστειλε μήνυμα στο facebook και την απειλούσε ότι θα στείλει σε όλους μία topless φωτογραφία της αν δεν έκανε "show". Το τρομακτικό είναι ότι ήξερε τα πάντα για εκείνη: την διεύθυνση, το σχολείο, τους φίλους, τους συγγενείς και τα ονόματα των μελών της οικογένειάς της.

Σύντομα η ημίγυμνη φωτογραφία της προωθήθηκε σε όλους.... Η Amanda άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα στρες και κατάθλιψης που οδήγησαν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Άλλαξε σχολεία και βρήκε νέους φίλους στην προσπάθεια να το αφήσει όλο αυτό πίσω της.

Τότε, ο άνδρας έφτιαξε νέα σελίδα στο facebook χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία... "Έκλαιγα κάθε νύχτα, έχασα τους φίλους μου και τον σεβασμό που είχαν οι άλλοι για μένα... ξανά.. κανείς δεν με συμπαθούσε", έγραφε σε μία από τις κάρτες.

https://www.youtube.com/watch?v=vOHXGNx-E7E














Πηγή: Tlife.gr




00 inkefalonia general ad 300X250