Βόλος: Στο έλεος των χούλιγκαν - Άγριο ξύλο και τραυματισμοί σε συμπλοκές οπαδών!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012 10:11

Βόλος: Στο έλεος των χούλιγκαν - Άγριο ξύλο και τραυματισμοί σε συμπλοκές οπαδών!

Εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου - Δύο άτομα κατέληξαν σε νοσοκομείο και 3 με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα...

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης Νίκης Βόλου - Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ οπαδοί με διακριτικά της Νίκης που επέβαιναν σε μηχανάκια πέταξαν πέτρες στον σύνδεσμο των «Austrian Boys» του Ολυμπιακού Βόλου στην Αγίου Δημητρίου, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι οπαδοί όμως δεν έμειναν εκεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κάποιοι ανέβηκαν στα γραφεία και ήρθαν στα χέρια με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας που βρίσκονταν μέσα. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, τραυματίστηκαν δύο άτομα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής, συνέλαβε 3 άτομα και συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τους υπόλοιπους οπαδούς που κατάφεραν να διαφύγουν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η επίθεση ενδέχεται να είναι... αντίποινα για εκείνη στα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου που είχε σημειωθεί πριν από ένα μήνα.

Πηγή: newsit.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ