Κοντά σε super deal Εθνικής Τράπεζας-Eurobank

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 12:09

Κοντά σε super deal Εθνικής Τράπεζας-Eurobank

Τις εκτεταμένες φήμες που από το πρωί έκαναν το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων ήρθε να επιβεβαιώσει η αναστολή της διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών των μετοχών των τραπεζών Εθνική και Eurobank. Οι φήμες έκαναν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο τραπεζών που αφορούν στη μεταξύ τους συγχώνευση. Αν και επίσημες πηγές και...

...από τα δύο ιδρύματα απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες οι κινήσεις τους υποδεικνύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πηγές της Εθνικής Τράπεζας σήμερα το απόγευμα στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. που προφανώς συσχετίζεται με την υπόθεση. Ανάλογα αναμένεται να κινηθεί και η διοίκηση της Eurobank, καθώς πληροφορίες από την τράπεζα αναφέρουν ότι ήδη ενημερώνονται τα μέλη του Δ.Σ. για συνεδρίαση σήμερα χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη γίνει γνωστή η ώρα.

Τραπεζικοί κύκλοι που κλήθηκαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις ανέφεραν στο Capital.gr ότι «μετά και τις πρόσφατες αλλαγές στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, οι επιλογές για συνεργασίες είναι περιορισμένες και η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε από καιρό μια καλή λύση».

capital




00 inkefalonia general ad 300X250