Πρώτο θέμα στο ντιμπέιτ Ομπάμα-Ρόμνεϊ τα 20 χρόνια γάμου με τη Μισέλ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 09:57

Πρώτο θέμα στο ντιμπέιτ Ομπάμα-Ρόμνεϊ τα 20 χρόνια γάμου με τη Μισέλ

Με μια χειραψία ξεκίνησε η πρώτη από τις τρεις συνολικά τηλεμαχίες των δύο υποψηφίων για το Λευκό Οίκο, του Μπαράκ Ομπάμα και του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, που μεταδόθηκε ζωντανά τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ντυμένος με μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα, στα χρώματα του δημοκρατικού κόμματος, πήρε το λόγο αρχίζοντας με την «είδηση» της 20ής επετείου που γιορτάζει με την σύζυγό του Μισέλ.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Οκτωβρίου του 1992.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά. Δεν γιορτάζουμε κάθε χρόνο μπροστά σε 40 εκατομμύρια ανθρώπους...» αστειεύτηκε ο Ομπάμα, υπενθυμίζοντας ότι ήρθε στην εξουσία πριν τέσσερα χρόνια εν μέσω της οικονομικής κρίσης και από τότε «πέντε εκατομμύρια θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στον ιδιωτικό τομέα».

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, επίσης με μπλε κοστούμι και κόκκινη ριγέ γραβάτα, απάντησε στον ίδιο ανάλαφρο χιουμοριστικό τόνο στο σχόλιο του Ομπάμα για την επέτειο γάμου.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το πιο ρομαντικό μέρος που θα μπορούσατε να φανταστείτε, εδώ μαζί μου» είπε.

Στο προφίλ του Αμερικανού προέδρου στο Facebook έχει αναρτηθεί ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Μισέλ, που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής σχεδόν 600.000 «like», ενώ έχουν ετοιμάσει και μία ηλεκτρονική κάρτα για όσους επιθυμούν να τους ευχηθούν διαδικτυακά.

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ θα γιορτάσει την επέτειό του το Σάββατο.

Πηγή: in.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250