Στο Δρομοκαΐτειο η 54χρονη που χαράκωνε μωρά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 21:12

Στο Δρομοκαΐτειο η 54χρονη που χαράκωνε μωρά

Yποβλήθηκε σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

 Τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο αποφάσισαν οι γιατροί που εξέτασαν την 54χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας η γυναίκα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του Δρομοκαΐτειου έκριναν ότι η 54χρονη χρήζει νοσηλείας και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.

Όπως είναι γνωστό, η γυναίκα -που ήδη νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο- κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.

Χθες, κατά την προσαγωγή της στο Αυτόφωρο όπου έχει παραπεμφθεί να δικαστεί η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι είναι μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο προσθέτοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Πηγή: efsyn.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250