Λαμία: Στη φυλακή ο "παππούς - τέρας" – Κακοποιημένο το κοριτσάκι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 20:32

Λαμία: Στη φυλακή ο "παππούς - τέρας"  – Κακοποιημένο το κοριτσάκι

Παραιτήθηκε και ο δικηγόρος του

 Με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως κας Δελόγλου και της Ανακρίτριας κας Παντοπούλου, ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης όπου θα απολογηθεί για κακουργήματα.

 Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει αθώος, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα στοιχεία της δικογραφίας ήταν τέτοια που δεν άφηναν περιθώρια για κάποια άλλη εξέλιξη παρά την πολύωρη απολογία του.

Μια απολογία που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες και ενώ ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος του απέναντι στη δικαιοσύνη χωρίς καν συνήγορο, αφού κατά την έναρξη της διαδικασίας ο Δημήτρης Κρούπης ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

«Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Θυμίζουμε ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα συμπληρωθεί από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, ωστόσο τα στοιχεία είναι συντριπτικά σχετικά με την κακοποίηση των δύο παιδιών. Εκτός από το 7χρονο κορίτσι, ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά, φέρεται να έδωσε και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική!

Πηγή: lamiareport.gr




00 inkefalonia general ad 300X250