Λασίθι: Γυναίκα... δηλητήριο με χέρια μακριά - Ληστεία στην κάμερα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012 09:18

Λασίθι: Γυναίκα... δηλητήριο με χέρια μακριά - Ληστεία στην κάμερα!

Αν έχεις τέτοιες πελάτισσες, σαν αυτές που μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο ενός 48χρονου στον Άγιο Νικόλαο... καταστράφηκες! Οι γυναίκες, που με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να κλέψουν κοσμήματα μέσα από τα ράφια του καταστήματος, αποδεικνύονται εκτός από ψύχραιμες και... επαγγελματίες, κρίνοντας από τη συμπεριφορά και τις κινήσεις τους, που καταγράφηκαν από την κάμερα που είναι εγκατεστημένη στο μαγαζί.

Στις εικόνες βλέπει κανείς, στο βάθος μία κοπέλα να συνομιλεί με τον κοσμηματοπώλη, ο οποίος της δείχνει διάφορα αντικείμενα, για τα οποία η κοπέλα έχει εκφράσει ενδιαφέρον. Οι δύο φίλες της στέκονται λίγο παραπέρα, σε σημείο τέτοιο, ώστε ο κοσμηματοπώλης να μην μπορεί να δει τις κινήσεις τους, όταν έχει στραφεί προς την πρώτη κοπέλα για να την εξυπηρετήσει.

Όσο λοιπόν η δήθεν πελάτισσα απασχολεί τον ιδιοκτήτη, οι άλλες δύο κάνουν ανενόχλητες τη "δουλειά". Η μία με το σώμα της "καλύπτει" τη δεύτερη, η οποία με κινήσει "χειρουργικές" αρπάζει από την εσωτερική πλευρά των ραφιών θήκες με κοσμήματα, τις οποίες αφού κρατάει για αρκετή ώρα στο χέρι της, σε σημείο μη ορατό από το 48χρονο, με αργές κινήσεις βάζει μέσα στην τσάντα της.

Έπειτα δικαιολογεί το ότι άνοιξε την τσάντα της βγάζοντας το κινητό της τηλέφωνο. Η δεύτερη κασετίνα μπαίνει στην τσάντα, η οποία δήθεν τυχαία γλιστράει από τον ώμο. Η γυναίκα σκύβει για να τη σηκώσει και ταυτόχρονα βάζει την κασετίνα μέσα.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το cretelive.gr

Πηγή: newsit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=dSwT2faCVHk




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ