Ζωντανός ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα! Αγωνία για άλλους 5 ανθρώπους που έχουν χαθεί μετά τη θεομηνία

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 12:29

Ζωντανός ένας από τους αγνοούμενους στη Μάνδρα! Αγωνία για άλλους 5 ανθρώπους που έχουν χαθεί μετά τη θεομηνία

- Ζωντανός εντοπίστηκε ένας 67χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του


- Είχε εγκλωβιστεί και έμεινε ακινητοποιημένος περισσότερες από 24 ώρες - Δραματική επιχείρηση σε τρία σημεία για τον εντοπισμό άλλων πέντε ανθρώπων που αγνοούνται σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο
Ένα πραγματικό θαύμα έγινε στην περιοχή της Μάνδρας. Ένας από τους αγνοούμενους, ένας άνδρας 67 ετών βρέθηκε ευτυχώς ζωντανός.

Ο άνθρωπος κατάφερε να επιβιώσει επί περισσότερες από 24 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κορακά.

Ο 67χρονος δεν υπέστη σοβαρά τραύματα. Δεν μπορούσε ωστόσο να βγει από το αυτοκίνητο καθώς είχαν “φρακάρει” πόρτες και παράθυρα από μπάζα και κλαδιά.

Οι διασώστες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον απεγκλωβίσουν λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το μεσημέρι.

Αγωνία για άλλους 5 ανθρώπους

Δυστυχώς η αγωνία δεν έχει τέλος. Αγνοούνται ακόμη πέντε άτομα.

Επίσημα η Πυροσβεστική “δίνει” ως αγνοούμενο και έναν άνδρα 50 ετών που δυστυχώς όλα δείχνουν ότι έχει χάσει τη ζωή του στο σπίτι του στην περιοχή Γεφυράκι της Νέας Περάμου.

Η λίστα των αγνοουμένων περιλαμβάνει ακόμη έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τρεις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

 

newsit




00 inkefalonia general ad 300X250