Φυλακή... 5 αστέρων για τους Σαουδάραβες που συνελήφθησαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 19:14

Φυλακή... 5 αστέρων για τους Σαουδάραβες που συνελήφθησαν

Μια σειρά απίστευτων φωτογραφιών που δείχνουν το μυθικό παλάτι, αλλιώς το Ritz-Carlton του Ριάντ που μετατράπηκε σε φυλακή. Μάθετε γιατί

 
Από πέντε αστέρων ξενοδοχείο που ... ντρέπεσαι να πατήσεις, έχει μεταμορφωθεί στην πιο "χλιδάτη" φυλακή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Ο λόγος για το μυθικής πολυτέλειας Ritz-Carlton του Ριάντ, στη Σαουδική Αραβία, το οποίο έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες σε «πεντάστερη φυλακή» για του δεκάδες επιφανείς Σαουδάραβες που συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για διαφθορά. Ανάμεσά τους είναι 11 πρίγκιπες, με πιο γνωστό τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή, πρίγκιπα Αλουαλίντ Μπιν Ταλάλ, έναν από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο, με μετοχές σε εταιρίες όπως η Apple.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, πίσω από τις συλλήψεις αυτές κρύβεται ο γιος του βασιλιά της χώρας, ο οποίος προσπαθεί να εδραιώσει την θέση του, ενόψει της στέψης του. Βίντεο των Times δείχνει του επιφανείς φυλακισμένους να κοιμούνται στο πάτωμα της μεγάλης αίθουσας χορού του ξενοδοχείου, ενώ φρουρούνται από ένοπλους άνδρες, ενώ εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν περισσότερο εύγλωττα από οτιδήποτε άλλο την απίστευτη πολυτέλεια του ξενοδοχείου. 




00 inkefalonia general ad 300X250