Σύρος: Κινδύνευσαν τα εξοχικά Στουρνάρα και Παπαντωνίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2012 20:16

Σύρος: Κινδύνευσαν τα εξοχικά Στουρνάρα και Παπαντωνίου

.Στάχτη κινδύνευσαν να γίνουν οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου στην περιοχή Τρία Λαγγόνια στο Νότιο άκρο της Σύρου.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στη θέση Κάβος του Τ.Δ. Ποσειδωνίας εξαπλώθηκε με θεαματική ταχύτητα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων απείλησε εξοχικές κατοικίες, μεταξύ αυτών και τα σπίτια των δύο πολιτικών προσώπων που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους...

φωτό από cyclades24.gr
φωτό από cyclades24.gr


Το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά έφτασε μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι δύο βίλες και οι φλόγες περικύκλωσαν και τα δύο εξοχικά.

φωτό από cyclades24.gr
φωτό από cyclades24.gr


Πληροφορίες του cyclades24.gr αναφέρουν ότι τόσο ο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Παπαντωνίου από τότε που ενημερώθηκαν για την πυρκαγιά βρίσκονταν συνεχώς στα τηλέφωνα με ανθρώπους που συνεργάζονται στο νησί. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και κάποιοι έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να προστατέψουν τις περιουσίες των δύο πολιτικών προσώπων.

φωτό από cyclades24.gr


Το εξοχικό του κ. Παπαντωνίου είναι το νοτιότερο οίκημα της περιοχής, ενώ ακριβώς από πάνω είναι χτισμένο το σπίτι του κ. Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες και στα δύο σπίτια η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές.

Πηγή: newsit.gr