Φρίκη για άτυχο μωράκι! Πίτμπουλ κατασπάραξαν και σκότωσαν 13μηνών κοριτσάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 14:10

Φρίκη για άτυχο μωράκι! Πίτμπουλ κατασπάραξαν και σκότωσαν 13μηνών κοριτσάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε κοριτσάκι 13 μόλις μηνών στον κήπο του σπιτιού του.

Ο λόγος για την Βικτόρια Ζάνι, η οποία σκοτώθηκε χθες το βράδυ στο Φλέρο, στην επαρχία Μπρέσια της Ιταλίας, όταν της επιτέθηκαν τα δύο πίτμπουλ της οικογένειας. Η μικρή βγήκε να παίξει στον κήπο και αντιμετώπισε τη μανία των ζώων.

Ο παππούς της μικρής, που ήταν στο σπίτι, προσπάθησε να επέμβει, αλλά και αυτός τραυματίστηκε σοβαρά από τα έξαλλα ζώα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι γείτονες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε από τα ουρλιαχτά του παππού της άτυχης οικογένειας, κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά επί ώρα τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν κατάφερναν να μπουν στον κήπο και να προσφέρουν τη βοήθειά τους στο άτυχο θύμα λόγω των επιθέσεων των σκύλων.

Τη στιγμή της τραγωδίας, η μητέρα της μικρής δεν βρισκόταν στο σπίτι. Όταν επέστρεψε, μαζί με τον πατέρα έμαθε τι είχε συμβεί και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, είχε μετακομίσει στη Γερμανία προκειμένου να βρει κάποια θέση εργασίας αφού έχασε τη δουλειά του στην Ιταλία πέρυσι.

Τα δύο ζώα θανατώθηκαν από την αστυνομία, καθώς εμπόδιζαν την είσοδο των ανδρών των σωστικών συνεργείων στον κήπο.

Σύμφωνα με γείτονες της άτυχης μικρής, μόνον ο πατέρας της οικογένειας γνώριζε πώς να χειρίζεται τόσο άγρια ζώα. Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της επιθετικής μανίας των σκυλιών, αλλά η εισαγγελία της Μπρέσια άνοιξε φάκελο για τη διενέργεια έρευνας για ανθρωποκτονία.

Το πρόσωπο που ερευνάται για την ώρα είναι ο παππούς, επίσης Αλβανικής καταγωγής. Είναι ακόμη στο νοσοκομείο με τις πληγές από τα δόντια των πίτμπουλ.

thecallerΦόρτωση…

Φόρτωση…