Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας: Κλείδωσαν 7χρονο μέσα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 07:05

Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας: Κλείδωσαν 7χρονο μέσα και αυτός πήδηξε από το παράθυρο!

  Κλειδώθηκε στην αίθουσα και δεν μπορούσε να βγει - Πήδηξε από το παράθυρο για να διαφύγει - Για αμέλεια κάνουν λόγο όλες οι πλευρές -

Φτηνά φαίνεται πως την γλύτωσε το 7χρονο αγοράκι στο 12 Δημοτικό της Γλυφάδας, το οποίο μετά το σχόλασμα κλειδώθηκε μέσα σε αίθουσα και πήδηξε από το παράθυρο για να βγει έξω. Ο πατέρας του παιδιού δηλώνει πως πρόκειται για αμέλεια της δασκάλας που δεν έλεγξε τις αίθουσες, ενώ ανέφερε πως το παιδί δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο για την υγεία του.

Πήδηξε από το παράθυρο για να μπορέσει να φύγει

Το αγοράκι έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 3,5 – 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Όπως ανέφεραν αρχικά στο newsit.gr πηγές του Υπουργείου Παιδείας, και με πληροφορίες που έχουν από το σχολείο, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν.

Η δασκάλα δεν τον είδε που βρισκόταν μέσα σε κάποια αίθουσα, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα.

Αποτέλεσμα ήταν τρομάξει και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

«Μιλάμε για αμέλεια» δηλώνει στο newsit ο πατέρας

To newsit.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του άτυχου 7χρονου που δήλωσε ότι στο παιδί τοποθετήθηκε γύψος και θα παραμείνει στο νοσοκομίο για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει άλλον κίνδυνο.

Αναφερόμενος στις συνθήκες του ατυχήματος στο 12ο δημοτικό της Γλυφάδας, άφησε αιχμές για την αμέλεια της δασκάλας κατά τον έλεγχο της τάξης και προσέθεε πως το παιδί ήταν τυχερό καθώς έπεσε σε μια σιδερένια οροφή που υπήρχε από κάτω.

“Με ενημέρωσε η πρώην σύζυγός μου πως το παιδί χτύπησε, αφού είχε πάει για να το πάρει. Όπως έμαθε οι συμμαθητές του είχαν βγει από την τάξη, και η δασκάλα τα ρώτησε αν έχουν βγει όλοι έξω χωρίς όμως να κάνει τυπικό έλεγχο, και κλείδωσε. Ο μικρός έμεινε μέσα κι επειδήφοβήθηκε πήδηξε για να βγει έξβ. Ευτυχώς δεν έπεσε με το κεφάλι. Μιλάμε για αμέλεια της δασκάλας” τόνισε ο κ. Αριστείδης Ακριβειάδης

Το newsit.gr επικοινώνησε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου, η οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο ανέφερε πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να πει κάτι παραπάνω.

Πηγή: newsit.gr