Έγκλημα πάθους στην Τουρκία - Πρώην μοντέλο εκτέλεσε διάσημο παρουσιαστή και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 20:09

Έγκλημα πάθους στην Τουρκία - Πρώην μοντέλο εκτέλεσε διάσημο παρουσιαστή και αυτοκτόνησε

Έγκλημα πάθους ήταν τελικά η δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη γειτονική μας χώρα. Ο τηλεπαρουσιαστής εκτελέστηκε από πρώην μοντέλο

 Ένα έγκλημα πάθους έχει γίνει πρώτο θέμα τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα, το πρώην μοντέλο Filiz Aker δολοφόνησε τον παρουσιαστή Vatan Şaşmaz που ήταν ιδιαιτέρως γνωστός στη γειτονική μας χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η δολοφονία έλαβε χώρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε η 55χρονη στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης. Η Aker πυροβόλησε τέσσερις φορές των πρώην σύντροφο της πριν αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με μάρτυρες, η ίδια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και εν συνεχεία πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της.


Ο 44χρονος Vatan Şaşmaz και η Filiz Aker υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο η Aker δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ψυχολογικά τον χωρισμό τους. Η Dora Ercan, ανιψιά της Filiz Aker, δήλωσε στην αστυνομία ότι η θεία της λίγο πριν το περιστατικό ήταν πολύ φορτισμένη, ενώ είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ότι δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

"Ο Vatan δεν φταίει σε τίποτε, η θεία μου ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Συνέχεια μου έλεγε ότι ο Vatan θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί", είπε η Ercan.

Πληροφορίες των τουρκικών μέσων αναφέρουν πως το πρώην μοντέλο είχε απειλήσει ακόμη και την τελευταία σύζυγο του Şaşmaz, η οποία βρίσκεται στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης της. Η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.


O Şaşmaz είχε γίνει γνωστός μεταξύ άλλων, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά "Çocuklar Duymasın", ενώ παράλληλα παρουσίαζε εκπομπές στην τηλεόραση.

Φωτογραφία - πληροφορίες: milliyet.com

Πηγή: news247.gr

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250