Συκλονιστική τροπή! Παπαδιά ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα της - Εκτελεστής ο εραστής της

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 13:18

Συκλονιστική τροπή! Παπαδιά ομολόγησε τη δολοφονία του άντρα της - Εκτελεστής ο εραστής της

- Ανατροπή των δεδομένων με την αστυνομία να καταφέρνει να λύσει τον γρίφο του στυγερού εγκλήματος- Η παπαδιά και ο εραστής της οργάνωσαν από κοινού τη δολοφονία, για να τον βγάλουν από τη μέση- Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ομολόγησαν και πήγαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος- Η παπαδιά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, αλλά συχνά έπεφτε σε αντιφάσεις που κίνησαν

υποψίες...

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.youtube.com/watch?v=2v_vsRC7QJs

https://www.youtube.com/watch?v=P8_vL-8hfUU

 

Αποκαλύψεις που σοκάρουν, για μια υπόθεση που συγκλόνισε και συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία του ιερέα και να διαπιστώσει τόσο την ταυτότητα των δολοφόνων όσο και τα κίνητρά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου ιερέα από την Φωκίδα, που έγινε στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Δευτέρας (03-09-2012) είναι έγκλημα πάθους. Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση, με την σύζυγο του ιερέα και από κοινού οργάνωσαν τη δολοφονία για να τον βγάλουν από τη μέση!

Σύμφωνα πάντα με στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η ηθικός αυτουργός και ο δράστης ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα. Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος οπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς ακριβώς στήθηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο της ληστείας όμως αυτό απομακρύνθηκε από τη στιγμή που οι δράστες δεν έψαξαν για χρήματα στο αυτοκίνητο και στις τσέπες του θύματος. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Σε αυτό οδηγήθηκαν και από την κατάθεση της γυναίκας του, που προφανώς για να παραπλανήσει τις αρχές, επέμενε ότι τις τελευταίες μέρες ο άντρας της δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Όμως και πάλι από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έπαιρναν, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κάτι άλλο υπήρχε πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Τελικά ο γρίφος της δολοφονίας λύθηκε το πρωί και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία...
Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Σύμφωνα με τα όσα φέρετε να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς η 43χρονη σύζυγός του, η οποία κατάγεται από το Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, είχαν έρθει στο νομό και διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πύργο. Έφυγαν χθες το πρωί από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω διαμέσου της Κρέστενας για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.

Μόλις βγήκαν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων έκαναν στάση, περίπου στις 12.15. Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον 52χρονο ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου βάση των περιγραφών της 43χρονης άρχισε να αναζητά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη. Η σύζυγός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Κρεστένων...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 52χρονος δέχθηκε τουλάχιστον οκτώ με εννέα σφαίρες, από τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του...

Ο ιερέας ήταν πατέρας τριών παιδιών
Ο ιερέας άφησε πίσω του τρία παιδιά τα οποία έφτασαν λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν στην Ηλεία και έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. «Ήταν παπάς στο χωριό μας τα τελευταία 8-10 χρόνια και έχει 3 υπέροχα παιδιά...

Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, έχουμε πάθει όλοι σοκ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» , ανέφεραν οι συγχωριανοί του ιερέα στην Πυρά Ηρακλέους, ενός πανέμορφου χωριού της Φωκίδας, στους πρόποδες της Οίτης. Εκεί κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι ο παπα-Θανάσης έφυγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή.

Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε. Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στον ιερέα, που ήταν άριστος οικογενειάρχης, ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στα Πυρά.