Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 15χρόνια μετά το θάνατό της! Δείτε όλες τις τρυφερές στιγμές με τους γιους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 13:21

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 15χρόνια μετά το θάνατό της! Δείτε όλες τις τρυφερές στιγμές με τους γιους

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Αγγλία. Η πριγκίπισσα που κατάφερε να μπει στην καρδιά όλων με το αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, αλλά και να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στους κανόνες του παλατιού, έχει μείνει στην ιστορία και στην καρδιά όλων μας.

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι, το φιλανθρωπικό της έργο μεγάλο και η αγάπη της για τους ανθρώπους δεν είχε τέλος. Πάντα είχε ένα γλυκό χαμόγελο για όλους και ήταν ίσως μια από τις λίγες παρουσίες του παλατιού που άφησαν για λίγο το lifestyle για να ασχοληθούν με το φιλανθρωπικό έργο.

Μεγάλη αδυναμία της Νταϊάνα, όμως, ήταν οι δυο γιοι της William και Harry, που με τον ερχομό τους, της άλλαξαν τη ζωή. Ο πρίγκιπας William που ήταν και ο πρωτότοκος γιος της ήρθε στον κόσμο στις 21 Ιουνίου του 1982, ενώ ο άτακτος Harry γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984. Μάλιστα ο Κάρολος εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά του στη γέννηση του δεύτερου γιου του γιατί επιθυμούσε κόρη.

Πηγή: Tlife.gr

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ WILLIAM ΚΑΙ ΤΟΝ HARRY