Την έπιασαν λίγο πριν βουτήξει στο κενό!... (ενημερωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 18:19

Την έπιασαν λίγο πριν βουτήξει στο κενό!...  (ενημερωμένο)

update : Τέλος καλό όλα καλά για τη γυναίκα που είχε ανέβει στην ταράτσα κτιρίου δίπλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και απειλούσε να πέσει στο κενό. Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας την πλησίασε και... την άρπαξε από τα πόδια και την τράβηξε προς τα μέσα. Κόσμος είχε συγκεντρωθεί επί της Μεσογείων, ενώ επί ποδός ήταν και αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.πηγη protothema.gr

- Διαπραγματευτής της αστυνομίας προσπαθεί να τη μεταπείσει
- Πυροσβέστες έχουν αναπτύξει ειδικό πλέγμα στο ισόγειο
- Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη την ταυτότητα της γυναίκας
- Συνεχής ενημέρωση

 

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα σε πυροσβεστική και αστυνομία καθώς μια γυναίκα έχει ανέβει στον 8ο όροφο, στην ταράτσα του συγκροτήματιος όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντιναν, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έφτασε στο σημείο μέσω του νοσοκομείου, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που την οδήγησαν εκεί και εαν είναι εργαζόμενη στο νοσοκομείο ή άλλη εταιρεία του συγκροτήματος.

Στο ισόγειο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, ενώ αμέσως έσπευσαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής που ανέπτυξαν ειδικό πλέγμα.

Ήδη διαπραγματευτής της αστυνομίας έχει προσεγγίσει τη γυναίκα από την διπλανή ταράτσα του συγκροτήματος σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει και να τη μεταπείσει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250